Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
válasz
kurion
üzenetére
Ok hogy beállítja mert az ipad kijelzője 4:3 arányú, a monitor amit meg rádugok 16:9, de egy 1080P-s monitort dugok rá és 2140P-t csinál belőle.
#44703 bostone
Van egy 2009-es mac prom meg tuningolva, arra a monitorra van rákötve mint az ipad.
Mindent meg tudok csinálni az ipaden, nem érzem hiányát a macos-nek.Mondjuk amivel nem tudok kibékűlni az a file kezelés, bár lehet hogy van valami jó total commander alternatíva, csak fizetős lehet, bár nem nagyon nézegettem hogy mik vannak az app store-ban.
Meg ha szoktál sorozatokat, filmeket nézni ez még gondokat okozhat hogy át kell rakosgatni az ipadre valahogy, egy nas-sal ezt én megoldottam.
Meg a lejátszó program, kipróbáltam párat egyet találtam ami megfelel a külső monitorra az 3ezer párszáz forint 1 évre.Táblázat kezelés. Youtubozás, forumozás, filmezésre, videóvágás, képszerkeztés kilehet váltani vele egy pc-t vagy macbookot,
Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad (macbookban nagyon megszerettem, így kötelező volt a beszerzése) vagy Logitech Mx 3-t ajánlják hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest