Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
válasz
M.Eriksen
üzenetére
Szerintem nem lesz vele gond, én egy ilyen baseus hubot használok, kb fele ennyiért vettem 2021-ben.
Ennek a hubnak a hdmi-je 4k 60hzt-t tud max, nem rég vettem észre hogy ha csinálok egy képernyőképet az ipaden akkor csinál egyet a külső monitor képéről is egyet, nekem 1080p-s monitorom van és 3180x2140-es felbontású képet csinál, vagy is fel skálázza a képet. Rádugtam egy 4K-s tv-re ott se 4K-s képet csinált hanem nagyobbat.
Az egyik kérdésem pont ez lenne hogy most minden usbc hub felskálázza a külső monitor képét vagy csak az enyém?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest