Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dangerzone
üzenetére
először szépen kultúráltan elmondani nekik, hogy ha kárt okoznak, akkor azért felelősségel tartoznak, és meg kell téríteni - nem kedvezményesen, nem szívességből, hanem felelősségből és maradéktalanul
az ár pedig egy vicc, nagyon sok, gazdasági tk. 20-30ezret sem ér az egész készülék, sőt igazából már az akkucserét is elengedtem volna és vettem volna egy 40-60ezer közötti iPad 5/6/7et ami éppen akad olcsón
ha ez nem megy, akkor veszekedni is meg kiabálni, de abból úgysem fog túl sok jó kisülni, szóval ezt egyáltalán nem javaslom
ha nem lehet semmiképpen rávenni őket 1) vásárlók könyve 2) békéltető testület
én a 2)-t javaslom: online kitölthető, 1-2 héten belül sorra is kerültök és hatóságként eljárnak, hogy érvényesítség ezt a kártérítéshez való jogodat
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fogyjunk le!
- Milyen autót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest