Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
Alex91
üzenetére
Apple TV 190 euro, a NAS megint vagy 300. Es ebbe meg kell vinyo is. Abban sem vagyok biztos, hogy mennyi ideig fog ez normalisan mukodni (tudom… a Mini-nel sem, de hozzavetolegeset mar tippelni merek), de ez az en tudatlansagom. Nem ismerem igazan a markat. Plusz ez ket gep.
… igazabol nem vagyok nagyon messze anyagilag az eredeti elkepzelestol es mas is meg amellett szol, hogy inkabb egy ujabb Mini legyen.
Szoval koszi a hsz-eddel a segitseget. Igy, hogy visszairtam neked, most kezd osszeallni, hogy szamomra ez tenyleg egy idealis es jarhato ut. Ralogatom az 5 terras HDD-met es akkor van “raktaram”, a gepben levo SSD-bol meg sebessegem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi