Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Igen furcsa kérdéssel állok elétek. Programozóként dolgozom és 14 év Linux után váltottam át macOS rendszerre, egy Mac Mini 2018, később 2020 gépeken. Az azonnal szemet szúrt, hogy az Apple billentyűzet kiosztása habár lehet sokaknak jó, addig programozni rajta egyenesen szenvedés, ha nem lehetetlen.
Így azzal kezdtem, hogy megkeressem a módját a változtatásának, köznyelv szerint “Windows” kiosztás képében.
Na ez idáig rendben is van. Azonban a hordozhatóság végett vettem egy iPad–et és billentyűzetet hozza. Itt szinten szembesültem az Apple kiosztással, ami szintén zavaró.
Kérdésem az lenne, hogy van–e mód iPadOS alatt is elérni a “Windows” billentyűzet parancsokat?Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Villanyszerelés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest