Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
mohbalu
üzenetére
Szia,
Köszönöm. Én kb. 1,5 hete adtam le előrendelést. Neked is előrendelés vagy sikerült kosárba rakni? Mert volt pár pillanat , amikor készletet jelzett , illetve e-mailt is kaptam többször (mert feliratkoztam készlet értesítésre) , hogy van készleten. Amikor viszont rákattintottam e-mailben a linkre amit 1 perce kaptam hol engedte kosárba tenni hol nem. Szóval vagy nem volt készlet vagy nagyon minimális. Én írtam nekik e-mailt mással kapcsolatban , de nem válaszoltak 1 hete. Előrendeléssel kapcsolatban nem akartam őket cseszegetni , mert gondoltam nem látják ők sem előre. Ezért kérdeztem mik a tapasztalatok. Köszönöm mégegyszer a segítséged. Így nagyjából már be tudom lőni , hogy jó esetben mennyit kell rá várni
A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- Opel topik
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.13
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől