- Apple asztali gépek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
mohbalu
üzenetére
Szia,
Köszönöm. Én kb. 1,5 hete adtam le előrendelést. Neked is előrendelés vagy sikerült kosárba rakni? Mert volt pár pillanat , amikor készletet jelzett , illetve e-mailt is kaptam többször (mert feliratkoztam készlet értesítésre) , hogy van készleten. Amikor viszont rákattintottam e-mailben a linkre amit 1 perce kaptam hol engedte kosárba tenni hol nem. Szóval vagy nem volt készlet vagy nagyon minimális. Én írtam nekik e-mailt mással kapcsolatban , de nem válaszoltak 1 hete. Előrendeléssel kapcsolatban nem akartam őket cseszegetni , mert gondoltam nem látják ők sem előre. Ezért kérdeztem mik a tapasztalatok. Köszönöm mégegyszer a segítséged. Így nagyjából már be tudom lőni , hogy jó esetben mennyit kell rá várni
A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- EA Sports WRC '23
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől