Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
mohbalu
üzenetére
Szia,
Köszönöm. Én kb. 1,5 hete adtam le előrendelést. Neked is előrendelés vagy sikerült kosárba rakni? Mert volt pár pillanat , amikor készletet jelzett , illetve e-mailt is kaptam többször (mert feliratkoztam készlet értesítésre) , hogy van készleten. Amikor viszont rákattintottam e-mailben a linkre amit 1 perce kaptam hol engedte kosárba tenni hol nem. Szóval vagy nem volt készlet vagy nagyon minimális. Én írtam nekik e-mailt mással kapcsolatban , de nem válaszoltak 1 hete. Előrendeléssel kapcsolatban nem akartam őket cseszegetni , mert gondoltam nem látják ők sem előre. Ezért kérdeztem mik a tapasztalatok. Köszönöm mégegyszer a segítséged. Így nagyjából már be tudom lőni , hogy jó esetben mennyit kell rá várni
A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AliExpress tapasztalatok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- LEGO klub
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől