Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Hi.
Gondoltam megkerdezem itt hatha tudtok tanacsot adni.
Egyetlen Apple termekem egyelore az iPadem,de tervezek telefont is venni.
Az iPad regisztraciojakor kiderult, hogy a gmail fiokomat valami okos beregelte egy Xr-rel ezert kenytelen voltam a masodlagos email fiokommal beregelni. Szeretnem a default gmailemmel hasznalni de ugye nem ferek hozza, mert hiaba kerek jelszoemlekeztetot, meg kell adni a telefonszamot, de ugye az nem az enyem, illetve nem en adtam meg.Mindez 2019ben tortent, marmint az XR regisztracio, de en akkor nem keritettem nagy feneket neki akkor, el is felejtettem, mert nem terveztem azt hogy barmilyen Apple termeket fogok venni. A fiok nincs hasznalva, mert a user gondolom rajott hogy nem jol adta meg az email cimet, nem jott neki VERIFY email. Nekem jott ugye de en nem nyomtam ra. Ennek ellenere az Applenel letezik a fiok....
Van valami modja annak hogy tudjak regisztralni az emailcimemmel? Koszonom elore is es elnezest az ekezet mentesseg miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest