-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Hi.
Gondoltam megkerdezem itt hatha tudtok tanacsot adni.
Egyetlen Apple termekem egyelore az iPadem,de tervezek telefont is venni.
Az iPad regisztraciojakor kiderult, hogy a gmail fiokomat valami okos beregelte egy Xr-rel ezert kenytelen voltam a masodlagos email fiokommal beregelni. Szeretnem a default gmailemmel hasznalni de ugye nem ferek hozza, mert hiaba kerek jelszoemlekeztetot, meg kell adni a telefonszamot, de ugye az nem az enyem, illetve nem en adtam meg.Mindez 2019ben tortent, marmint az XR regisztracio, de en akkor nem keritettem nagy feneket neki akkor, el is felejtettem, mert nem terveztem azt hogy barmilyen Apple termeket fogok venni. A fiok nincs hasznalva, mert a user gondolom rajott hogy nem jol adta meg az email cimet, nem jott neki VERIFY email. Nekem jott ugye de en nem nyomtam ra. Ennek ellenere az Applenel letezik a fiok....
Van valami modja annak hogy tudjak regisztralni az emailcimemmel? Koszonom elore is es elnezest az ekezet mentesseg miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest