Hirdetés
- Epson nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Hi.
Gondoltam megkerdezem itt hatha tudtok tanacsot adni.
Egyetlen Apple termekem egyelore az iPadem,de tervezek telefont is venni.
Az iPad regisztraciojakor kiderult, hogy a gmail fiokomat valami okos beregelte egy Xr-rel ezert kenytelen voltam a masodlagos email fiokommal beregelni. Szeretnem a default gmailemmel hasznalni de ugye nem ferek hozza, mert hiaba kerek jelszoemlekeztetot, meg kell adni a telefonszamot, de ugye az nem az enyem, illetve nem en adtam meg.Mindez 2019ben tortent, marmint az XR regisztracio, de en akkor nem keritettem nagy feneket neki akkor, el is felejtettem, mert nem terveztem azt hogy barmilyen Apple termeket fogok venni. A fiok nincs hasznalva, mert a user gondolom rajott hogy nem jol adta meg az email cimet, nem jott neki VERIFY email. Nekem jott ugye de en nem nyomtam ra. Ennek ellenere az Applenel letezik a fiok....
Van valami modja annak hogy tudjak regisztralni az emailcimemmel? Koszonom elore is es elnezest az ekezet mentesseg miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Epson nyomtatók
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs