Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
Nekem hasonló volt csak Ipad 9 vs mini 6 tekintetében. Sokat gondolkodtam rajta és valószínűleg még mindig ezen rágódnék. Én is a jobb felé húztam de azért bennem volt az, hogy minek adjak ki ennyi pénzt erre. Nálam ami végül döntött az egy 2 hetet használt eladó példány volt. Azt megvettem egyből. Amikor gondolkoztam nem tudtam még mire fogom használni, vagy fogom-e használni egyáltalán rendesen. De azóta reggel a mobil helyett ez az első amit megemelek
Illetve melóban jegyzetelésre is használtam a pennel. Persze eredetileg pent sem terveztem eredetileg, de egyben volt eladó
persze lehet egy ipad 9 is adná azt ami nekem kell, de akkor valószínűleg az lenne bennem, hogy mennyivel jobb lenne egy mini 6.. így is felmerült bennem néha, hogy ha azt vettem volna olcsóbban akkor... szóval ennek a melyik jobb választás lehet, hogy soha nem lesz vége, max kevesebbet gondol rá az ember ha már az egyik megvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve melóban jegyzetelésre is használtam a pennel. Persze eredetileg pent sem terveztem eredetileg, de egyben volt eladó
persze lehet egy ipad 9 is adná azt ami nekem kell, de akkor valószínűleg az lenne bennem, hogy mennyivel jobb lenne egy mini 6.. így is felmerült bennem néha, hogy ha azt vettem volna olcsóbban akkor... szóval ennek a melyik jobb választás lehet, hogy soha nem lesz vége, max kevesebbet gondol rá az ember ha már az egyik megvan