Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
érdekes dolog esett meg most velem, ezért elmesélem és kérdezném tőletek mire számíthatok.
Adott egy 2017 ipad pro ( melyet meg is hirdettem eladásra ) időközben előjött a kijelzőjén egy fehér kis pont. Nem olyan nagy folt mint ami a neten van, hanem egy kis valami.
Töröltem is az eladást.
Mivel 2020.október 18-án vettem, él rá az egy éves apple gari. Ezt hittem.
Bevittem az Icentre üzletébe, ahol mondták, hogy a kijelzőn beégett egy panel
( vagy valami ilyesmi) és cserélik, semmi gond.
A srác ahogy beütötte a készülék számát, közölte a rendszer, hogy lejárt a garancia. WTF ??
Mondom, ez meg hogy, amikor kevesebb mint 1 éve vettem. Így át sem vették, hanem oda küldtek vissza, ahol eredetileg vettem. Ott elküldték szervizbe és majd szólnak mit reagál a szerviz.
Nekem ez az üzlet úgy adta el, hogy 1 év apple gari van rajta de akkor hogyan lehet, hogy a rendszerükben lejárt a garancia?
Vajon így javítja a külföldi szerviz, visszadobja, talán az üzletnek kell ilyenkor fizetni a javítás költségét vagy kapok egy újat? Bocs ha hülyeséget írok.
Ha cserélik a panelt az főelemnek számít és újra indul az egy év gari? Ez eléggé ki volt vesézve a fórumban de nem emlékszem pontosan. Remélem nem fogok vele szívni.
Előre is köszi mindenkinek a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Apple iPhone 11 - népalma
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- VGA kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest