Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Házimozi belépő szinten
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Szerintem combos lesz ez a frissítés, de csak ha hozzávesszük az iOS featuroket is. Logic, XCode, FCP pedig ettől az eventtôl függetlenül bármikor jöhet, de addig is a 3rd party fejlesztokenél pattog a labda.
Ha jobban megnézzük, megint az történt, hogy sok populáris app funkcionalitását berántják az OS-be, azokat szinte foloslegessé téve.
Nálam van iPhone + mac + iPad + Watch + AirpodsPro. Így nézve, nekem sokat hoz az update, mert szinte a teljes iOS featurelista megy a macre + iPadra, + a specifikus featureok.
Azért az még mindig óriási, hogy sikerült a Safariban a mappákat brandelni, meg kvázi feltalálták az üzemmódokat (Focus) is.
A Mapsban az utóbbi időkben csalódtam, pedig nagyon szeretem (nem egyszer akart olyan helyre bevinni, ahová autóval nem lehet behajtani, pedig nem Máriaremetefürdő -alsón élek, hanem Londonban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest