- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Szerintem combos lesz ez a frissítés, de csak ha hozzávesszük az iOS featuroket is. Logic, XCode, FCP pedig ettől az eventtôl függetlenül bármikor jöhet, de addig is a 3rd party fejlesztokenél pattog a labda.
Ha jobban megnézzük, megint az történt, hogy sok populáris app funkcionalitását berántják az OS-be, azokat szinte foloslegessé téve.
Nálam van iPhone + mac + iPad + Watch + AirpodsPro. Így nézve, nekem sokat hoz az update, mert szinte a teljes iOS featurelista megy a macre + iPadra, + a specifikus featureok.
Azért az még mindig óriási, hogy sikerült a Safariban a mappákat brandelni, meg kvázi feltalálták az üzemmódokat (Focus) is.
A Mapsban az utóbbi időkben csalódtam, pedig nagyon szeretem (nem egyszer akart olyan helyre bevinni, ahová autóval nem lehet behajtani, pedig nem Máriaremetefürdő -alsón élek, hanem Londonban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest