Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Na, akkkor már értem! Köszönöm! Tökéletesre csiszolták, és ennek megfelelően lőtték be az árát is. Nem gondoltam ilyenre, hogy döntés, meg nyomáserő....
#33645 peterkeT - gondolhattam volna, hogy az ördög a részletekben rejlik és nem véletlen a nagy árkülönbség.
#33644 tl-x: sokkal jobban szeretem ezeket a valós képeket, kézzelfoghatóbb, szemléletesebb, mint a propagandaképek. Frankó így látni.
Én azt szorgalmazom, hogy a gyermekem rakja össze az árát és legyen egy tok és billentyűzet, mint apránként Aliról meg mindenféle rokon oldalakról legyenek a kiegészítők megrendelve egyesével, aztán egy év alatt ugyanannyi pénzt költünk el f@szságokra, amik amúgy meg majd a fiókban végzik.
Az mindenesetre eklszomorító, hogy a HUF/EUR/USD ráta miatt egyre elérhetetlenebben leszenk ezek a dolgok. Elég húsba vágó árak nekünk, akiknek konvertálni kell a kinti árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- LEGO klub
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest