Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
agy73p
üzenetére
Ahogy "consono" kolléga is írja az említett sanlepus toll kiváló választás és szinte ugyan olyan azokat tudja mint a gyári, csak 6-8 ezer Ft-ért. Persze kivéve a nyomásérzékelést (de pl a döntést, tudja, kettő koppra jegyzet megnyitást tudja, a palm rejection tökéletes vele, stb). Ha nem rajzolni, hanem jegyzetelni kell szerintem tökéletes. "Ray" kolléga linkjét kell megkeresni, én is onnan rendeltem, és elégedett vagyok vele. (Én nem rajzolok egyáltalán).
-
tl-x
addikt
válasz
agy73p
üzenetére
Tollra visszatérve még iPad minihez vettem 2 db kapacitív tollat rajzoláshoz. Egyik 8e Ft másik 3e Ft volt. Mivel fém gyűrű volt a puha fej mögött a gyerekek színezés közben összekarcolták vele a fóliát a kijelzőn. Kidobott pénz volt, szekrényben vannak a tollak azóta is. Ég és föld a különbség.
-
consono
nagyúr
válasz
agy73p
üzenetére
Korábban linkeltem utángyártott tollat a Sanlou-tól, a nyomás érzékenysége kívül mindent tud, amit az Apple pencil (a döntést is és tökéletes a palm resistance is), negyed áron. Többünknek is van, megbízhatóan működik. Ha csak jegyzetelni kell jó választás lehet ez is. Én megkockáztatom, hogy kezdőnek rajzolni is (a 9 éves lányom az ujjával, meg "buta" tollal is hihetetlen dolgokat megcsinál...)
-
Semin
őstag
válasz
agy73p
üzenetére
"mit lehet egy ilyen tolltól elvárni? És miért nem jók az utángyártottak?"
Én teszteltem a kollégám Blitzwolf tollát is, amin 2 mód van, valamint ez is mágnesesen kapcsolódik.
Az első gondom, hogy nem tölt vezeték nélkül, (USB-C) de ez még a vállalható a viszonylag nagy üzemidő miatt. Viszont az, hogy sem a döntést (pl: satírozás, kijelölés), sem a nyomás erejét nem érzékeli(pl: árnyékolás), nálam már kizáró ok.
Kb olyan, mintha egy sima "pálcával' böködnéd az iPadet. Csak azért használhatóbb mint az ujjad mert vékony.
-
-
parandroid
félisten
-
kkdesign
senior tag
válasz
agy73p
üzenetére
Szia!
Tok és billentyűzet egyben: [link] igaz ez is veszett drága, de touchpad jó minőségbe csak ezen van. Tollnál vannak aliról olyanok amikből egyedül a nyomásérzékenység hiányzik azthiszem. döntésre is érzékenyek és a kéz lehet velük a tableten, mert olyankor nem érzékel kéz alatt. Ha a hszeimre rákeressel webes felületen, vmelyikben volt egy visszakérdezés arra a ceruzára amiről írtam.
Bluetooth bill alatt mit értesz? dongle nélküli vagy dongle-s ? ha érzékelős akkor egy camera adaptert kell keress hozzá azthiszem, vannak alin azok is, de sok humbukk, nekem sikerült jót találnom de az már nem elérhető, azt hiába linkelném be.. :/ Ha nem érzékelős csak simán BT bill, azt meg a BT menübe hozzá kapcsolod és múkoggy

Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Steam topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest