Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia.
Elhiszem a problémáidat, a közlésmódon még csiszolhatsz.
Jól döntöttél, hogy eladod.
Az Adblock-ot amúgy mostanra már illik kerülni, nem ajánlott már és nem biztonságos, de ez csak 1 szösszenet, a problémádra nem megoldás.

Sajnos lehetnek ilyenek amiket írsz, a töltést én nem tapasztalom, az én air 4-em feltölt normálisan, és nam is lassan. (gondolom a gyái töltőjét használod, vagy egyenértékűt vele, és a kábelnél is.)
Én úgy gondolom, hogy te picit többre akarod használni, mint amire való egy bármilyen tablet/ipad. Mindig azt mondom, hogy ezek másodlagos/kiegészítő informatikai eszközök, és arra tökéletes is, de notit/asztali gépet sosem fognak kiváltani teljes mértékben.
Portbővítőknél nagyon meg kell válogatni mit mire teszel, sajnos sok hardver nem működik úgy ahogy kellene.
Zárójel:
Pl huawei google-nél is vannak most problémák...
olyat ne vegyél, xiaomi v samsung szerintem, bár hozzá teszem én nem vennék androidos telót, de ezekkel jók a tapasztalat.Sikeres mihamarabbi eladást, és használd egészséggel az új eszközöd, ha veszel mást.

Attól én még fenntartom, hogy az apple termékek elég jók, nyilván ott is lehetnek gigszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest