Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia.
Elhiszem a problémáidat, a közlésmódon még csiszolhatsz.
Jól döntöttél, hogy eladod.
Az Adblock-ot amúgy mostanra már illik kerülni, nem ajánlott már és nem biztonságos, de ez csak 1 szösszenet, a problémádra nem megoldás.

Sajnos lehetnek ilyenek amiket írsz, a töltést én nem tapasztalom, az én air 4-em feltölt normálisan, és nam is lassan. (gondolom a gyái töltőjét használod, vagy egyenértékűt vele, és a kábelnél is.)
Én úgy gondolom, hogy te picit többre akarod használni, mint amire való egy bármilyen tablet/ipad. Mindig azt mondom, hogy ezek másodlagos/kiegészítő informatikai eszközök, és arra tökéletes is, de notit/asztali gépet sosem fognak kiváltani teljes mértékben.
Portbővítőknél nagyon meg kell válogatni mit mire teszel, sajnos sok hardver nem működik úgy ahogy kellene.
Zárójel:
Pl huawei google-nél is vannak most problémák...
olyat ne vegyél, xiaomi v samsung szerintem, bár hozzá teszem én nem vennék androidos telót, de ezekkel jók a tapasztalat.Sikeres mihamarabbi eladást, és használd egészséggel az új eszközöd, ha veszel mást.

Attól én még fenntartom, hogy az apple termékek elég jók, nyilván ott is lehetnek gigszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Bigme HiBreak Pro Color e-ink 5G 8/256GB
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest