Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vektornfl
tag
Jó, de én úgy tudom, hogy a nast, csak helyi wifiről tudom elérni nekem meg pont úton lenne rá szükségem. Amennyire én tudom nast nem tudom távolról 4g-n elérni (de talán nem helyi wifiről se, de ez lehet hülyeség) ios-on. Legalábbis a rendszergazdánk szerint nem (irodában van nas, amit windowsról tök jól elérek, meg régebben androidról is). Arról nem is beszélve, ha még működne is 4g-ről akkor is, ha nem csak dokumentumok mozgatása történik, akkor rengeteg adatforgalmat generál, tehát nem helyettesíti a külső hdd-t.
-
vektornfl
tag
Köszi szépen! Nekem az lenne a fontos, hogy kezelje a külső vinyót külön áramforrás nélkül. Úgy tűnik ez korlátozott módon csak az új ipad pro-n működik (az meg rohadt drága még). Viszont régóta várom a külső hdd támogatást és vmilyen formában végre megtörtént, szóval már ez nagy előrelépés
-
vektornfl
tag
Sziasztok!
Gondolkodom rajta, hogy lecserélem az Ipad Air2-t a nagyobb 12,9-es Ipad Pro-ra. Olvasgattam és nézegettem, hogy az ios 13. támogatja a külső hdd csatlakoztatást. Viszont nem egyértelmű nekem, hogy a lightning csatlakozós 2. generációsnál is működik -e rendesen vagy csak az usb-c modellnél? Nekem egy 1 terrás külső HDD-t kéne majd rá csatlakoztatni. Az lehetséges, hogy a 3. gen ipad pron megy simán, míg a 2. gen ipadon, ami lightning csatlakozós, csak akkor működik (ha működik egyáltalán?), ha valami plusz átalakítót használok és azon keresztül, még + áramot kap a gép? Esetleg a 3. gen ipadon is csak kisebb energia igényű, kisebb hdd-k mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest