- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vektornfl
tag
Jó, de én úgy tudom, hogy a nast, csak helyi wifiről tudom elérni nekem meg pont úton lenne rá szükségem. Amennyire én tudom nast nem tudom távolról 4g-n elérni (de talán nem helyi wifiről se, de ez lehet hülyeség) ios-on. Legalábbis a rendszergazdánk szerint nem (irodában van nas, amit windowsról tök jól elérek, meg régebben androidról is). Arról nem is beszélve, ha még működne is 4g-ről akkor is, ha nem csak dokumentumok mozgatása történik, akkor rengeteg adatforgalmat generál, tehát nem helyettesíti a külső hdd-t.
-
vektornfl
tag
Köszi szépen! Nekem az lenne a fontos, hogy kezelje a külső vinyót külön áramforrás nélkül. Úgy tűnik ez korlátozott módon csak az új ipad pro-n működik (az meg rohadt drága még). Viszont régóta várom a külső hdd támogatást és vmilyen formában végre megtörtént, szóval már ez nagy előrelépés
-
vektornfl
tag
Sziasztok!
Gondolkodom rajta, hogy lecserélem az Ipad Air2-t a nagyobb 12,9-es Ipad Pro-ra. Olvasgattam és nézegettem, hogy az ios 13. támogatja a külső hdd csatlakoztatást. Viszont nem egyértelmű nekem, hogy a lightning csatlakozós 2. generációsnál is működik -e rendesen vagy csak az usb-c modellnél? Nekem egy 1 terrás külső HDD-t kéne majd rá csatlakoztatni. Az lehetséges, hogy a 3. gen ipad pron megy simán, míg a 2. gen ipadon, ami lightning csatlakozós, csak akkor működik (ha működik egyáltalán?), ha valami plusz átalakítót használok és azon keresztül, még + áramot kap a gép? Esetleg a 3. gen ipadon is csak kisebb energia igényű, kisebb hdd-k mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Eredeti játékok OFF topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Yettel topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest