-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy Ipad pro 2017, de nem akarja az alkalmazásokat automatikusan frissíteni,
pedig be van kapcsolva. Az appstore-ban külön el kell indítani a frissítéseket!
Valamit be kell állítani még? -
Zolix
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Sikerült ds4-el összekapcsolódni, nagyon jó így játszani!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a pubg-t és csatlakoztattam a ds4-et, de a pubg-n belül hol lehet a kontroller irányítást beállítani?
Egyáltalán lehet ds4-el játszani?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
A könyvek alkalmazásból, hogyan lehet nyomtatni, mert eddig nem sikerült! A nyomtatóm kompatibilis az airprint-el, de hogyan kell beállítani? Meg sem jelenik a nyomtatási lehetőség!
-
Zolix
tag
Sziasztok, van egy roland f20 digitális zongorám ezt szeretném összekötni egy ipad pro 10.5 tablettel, milyen fajta kábelt kellene vennem? Valaki már csatlakoztatott digitális zongorát ipadhoz?
Van valami otg kábel de ezeket nem ismerem. -
Zolix
tag
Sziasztok, ipad pro 10.5 tabletem van a ikonok után kicsit húzódik a kép ez normális? Valamit állítani kellene?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Most rendeltem egy Ipad pro-t (10.5" 2017). Ez az első ipadem.
Van valamilyen oldal a beállításokról, első lépések, mit hogyan... tudnátok ajánlani valamilyen védőfóliát is hozzá.Előre is köszönöm az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest