Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy Ipad pro 2017, de nem akarja az alkalmazásokat automatikusan frissíteni,
pedig be van kapcsolva. Az appstore-ban külön el kell indítani a frissítéseket!
Valamit be kell állítani még? -
Zolix
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Sikerült ds4-el összekapcsolódni, nagyon jó így játszani!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a pubg-t és csatlakoztattam a ds4-et, de a pubg-n belül hol lehet a kontroller irányítást beállítani?
Egyáltalán lehet ds4-el játszani?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
A könyvek alkalmazásból, hogyan lehet nyomtatni, mert eddig nem sikerült! A nyomtatóm kompatibilis az airprint-el, de hogyan kell beállítani? Meg sem jelenik a nyomtatási lehetőség!
-
Zolix
tag
Sziasztok, van egy roland f20 digitális zongorám ezt szeretném összekötni egy ipad pro 10.5 tablettel, milyen fajta kábelt kellene vennem? Valaki már csatlakoztatott digitális zongorát ipadhoz?
Van valami otg kábel de ezeket nem ismerem. -
Zolix
tag
Sziasztok, ipad pro 10.5 tabletem van a ikonok után kicsit húzódik a kép ez normális? Valamit állítani kellene?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Most rendeltem egy Ipad pro-t (10.5" 2017). Ez az első ipadem.
Van valamilyen oldal a beállításokról, első lépések, mit hogyan... tudnátok ajánlani valamilyen védőfóliát is hozzá.Előre is köszönöm az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- reMarkable 2
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest