Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
poero
aktív tag
Bocsánat a hülye kérdésért, de ipad-en van gyárilag időjárás app mint az iphone-on? Én nem találom. Vagy melyik a gyári az appstore-ban?
-
poero
aktív tag
Köszönöm a kioktatást, de hanghívást én nem kérdeztem ahogy látom....viszont van egy “másik” oprendszerű tabom is, ami szintén képes SIM fogadására (az se tud hanghívást mielőtt azt hiszed arra gondolok), viszont egy olyan egyszerű dolgora, mint az SMS küldés-fogadás alapból képes. Ezért bátorkodtam megkérdezni, mivel nekem adta a dolog magát a SIM miatt.....
-
poero
aktív tag
SIM-es Ipad 2018-on lehet sms-t küldeni vagy fogadni vhogy? Szeretnek vibert beaktiválni a benne lévő telefonszámmal, de nincs kedvem kiszedni belőle addig míg megjön az aktiváló sms. De lehet a végén kénytelen leszek....
-
poero
aktív tag
válasz
elprimo
üzenetére
Tudom, ismerem is az appokat, de az ipad-ot az egész család használja, ezért nem kívánom teljes mértékben megosztani rajta a dolgokat. Egy olyan appra gondoltam amivel 1-2 képet egyszerűen és könnyen át tudok küldeni (ha már a bluetooth ugye nem játszik
), majd szerkesztés (nagyobb képernyőn könnyebb lenne) után ugyan ilyen könnyen vissza is küldhessem a telefonomra. Jelenleg a "sendanywhere" appot tesztelgetem erre a célra. -
poero
aktív tag
Köszi a válaszokat és a segítséget!
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Tudom off a téma, de abban kérném a segítségeteket, hogy ki milyen programot használ arra, hogy (előre is elnézést) androidos telóról képet küldjön át ipad-re szerkesztés, majd vissza.
Köszi előre is a segítő válaszaitok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerítés - beton, lemez, ... - Tapasztalatokat kérnék
- Warhammer 40.000
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), majd szerkesztés (nagyobb képernyőn könnyebb lenne) után ugyan ilyen könnyen vissza is küldhessem a telefonomra. Jelenleg a "sendanywhere" appot tesztelgetem erre a célra.