Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt figyeltem meg, hogy vannak bizonyos linkek, amiket nem tudok megnyitni iPaden Safariban, azt az üzenetet kapom, hogy "A Safari nem képes az oldal megnyitására, mert a hálózati kapcsolat megszakadt."
Ezek a linkek leggyakrabban egy Facebook (pl. [link]) oldalra mutatnak, esetleg valami számomra ismeretlen (pl. [link]) képfeltöltő oldalra.
Arra már rájöttem, hogy ha PC-n akarom megnyitni ezeket, akkor semmi gond. Androidon is meg tudom nyitni Operával. De ami megdöbbentett, hogy észrevettem, hogy iPadon is meg tudom nyitni az Opera Mini böngészővel! Dolphinnal, Safarival nem.
Miért van ez, tudja valaki? Nincs FB-m, ha ez számít valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest