-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok kedves fórum lakók.
Rendeltem magamnak egy 10,5 PRO LTE kivitelt az Istyle honlapjáról.
Kettő kérdésem lenne.1, Még soha nem volt Apple eszközöm ezért a SIM kártya érdekel elsősorban. Ahogyan olvasom a szolgáltató esetében kimondottan Apple SIM-et kell kérnem?
Más fajta nem is jó? Sajnos a keresőben csak régi készülékkel kapcsolatos információk jöttek fel, így nem tudom hogy a jelenlegi készülékeknél is ugyan az a helyzet.
Második fele a kérdésnek hogy Android One mobil készülékről megoszthatom a mobil internetet az Ipadre ?2, Hát itt már ízlés dolga ,de kíváncsi vagyok a véleményetekre, de még inkább a tapasztalatokra hogy milyen tokot érdemes hozzá rendelnem,?
Előtérbe helyezném hogy olyan tokra gondoltam,ami minden irányból körbeöleli.Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest