Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Tapasztalt mar valaki olyat, h ha meg van nyitva jo pár lap Safariban, s pl. lap betoltese közben (mondjuk index.hu) gyorsan belegorget, egyszerűen összeomlik a Safari? Elfeketedik kb fel másodpercre a kép es az iOS fokepernyoje jelenik meg.
Ezt követően ugyanúgy vissza tudok menni, nem zárja be a bongeszot, de na, azert ilyet ne csináljon.
Retina Mini, 7.1.1Jah es igen, a másik. Elkezdek írni egy posztot ide, de felbehagyom, atnezek másik oldalra mondjuk. Ha, pár perc múlva visszamegyek eltűnik a francba az egész eddigi leírt tartalom. Ahogy megfigyeltem folyton ujratolti az adott oldalt, ha a megnyitottak között mozgok. Ez így fassag számomra, valahogy tudom deaktivalni?
Tegnap este mérgemben leszedtem a Chrome-ot, ott meg a konyvjelzok több lepeses elérése nem tetszik. A Safari gyorsgombja sokkal jobb.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest