- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
B.Ricsike
üzenetére
iPad Pro széria legkorábban év vége fele jöhet, most csak a sima iPad és az iPad Mini kap ráncfelvarrást. Hallottam már valahonnan, hogy az iOS 13 kaphat egér támogatást, ahogy a dark mode isszínre léphet, ugyanakkor ezt Júniusig nem tudhatjuk biztosra.
Nem tudom neked megmondani, hogy alapvető használathoz, mint görgetés mennyire lenne érdemes egy egeret venni hozzá (ha egyáltalán lehetne), az iPad még nem nőtt annyira a macOS hátára, bár sokat közeledett hozzá, de teljes értékű osx szerű rendszer nem lesz még egy darabig. Én szeretem az iPad "tapizását", sokáig gondolkodtam azon, hogy érdemes lenne-e hozzá billentyűt venni és többé kevésbé kiváltani a laptopomat, de sajnos ez még túl macerás jelenleg.
Hardveraprón elég sokan árulnak tableteket, szerintem nem olyan nehéz túladni rajtuk, csupán vigyázz rá és legyen meg hozzá minden tartozéka.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest