-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem igazán vagyok almás (inkább ősandroidos), de tablet fronton most több lehetőséget látok az ipadben, mint az androidos tabletekben (nem beszélve arról, hogy az egyik kívánt felhasználási területre csak olyan app létezik, ami csak ios-ra van, androidra nincs).
Jó darabig úgy gondoltam, hogy az ipad6 elég lesz nekem, de azt hiszem hajlandó lennék többet kiadni egy 10.5-ös Pro-ra, elsősorban a jobb képernyő miatt.
Hogy szokott zajlani egy generációváltás az apple-nél? Ugye már kijött a 2018-as Pro sorozat, de a régi meddig lesz kapható? Illetve lehet várni árcsökkenést, vagy ez már a mostani árán fog kifutni?
Itt az aprón csomó ajánlatot látok új ipad 6-okra, 10.5-ös Pro-ra viszont semmit. Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest