Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Aki csak netezni, filmezni, e-mailt írni, ritkán valamilyen dokumentumot írni veszi meg az ipadot nem értem miért csak menőzni akar. Majd ha megveszed akkor rájössz, hogy ezekben a dolgokban nincs sok ellenfele a tabletek között. Igen egyszerűen azt lehet mondani, hogy mindig működik. 1 másodpercen belül, mindig 1 másodpercen belül. Persze kivéve azt a programot, amit majd használni szeretnél a wines géped eléréséhez. Én egszer szerettem volna VPN-nel elérni a munkahelyi gépem. Aztán inkább nem akartam többet.
Szóvel ezen nincs homokóra, nincs akadás, az átlag felhasználónak még a régieknél sem észrevehető, ha akadozik pl. görgetésnél. Az egész rendszer úgy van kitalálva, hogy ne vedd észre, hogy ez egy rendszer, csak működő dolgok összessége. Elég csak a frissítést példának hozni. Úgy frissít, hogy tedd a szuflára, hagyd bekapcsolva a wifit és feküdj le aludni.
Te a felhasználók kb. 1%-át képviseled, akik nem érdeklik az Apple-t. Ezért nem lesz olyan OS , amit szeretnél és nem fog alapból menni a távoli wines gépek elérése. Minek? - mondja az Apple magában. Minek? - kérdezné a felhasználók 99%-a?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest