Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
Ha már ennyire aktuális a téma: Mini 4, 12-es "update" telepítése után ugyan meg kell szoknom pár dolgot (változtak a grafikai elemek, lett pár új gomb, illetve itt-ott máshová került néhány), de az eddigiek alapján pozitív a változás (lassabb nem lett legalábbis
)
A részvények alkalmazás erőltetését ugyan nem értem (nálam instant felkerült az értesítések közé is), de kikapcsolható (azért nem értem mert akinek eddig szüksége volt rá annak nyilván már volt, akinek pedig nem, annak ezután is csak felesleges alkalmazás).
A képernyőidő kimutatás nekem tetszik (bár újdonságot nem tudtam meg, eddig is képben voltam hogy főleg filmnézésre/játékra használom...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest