Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Vásároltam kb 3 éve vadonatújan egy ipad air-t. Amíg nem frissítettem (ha jól emlékszem 8.3 volt, amivel vettem), addig tökéletesen hozta azt, amit elvártam a készüléktől, gyors volt, mindenre azonnal reagált, nem léptek ki az appok. Majd én hülye a firefox miatt befrissítettem, mert az csak azthiszem 11-el ment. Na ettől kezdve vége lett a szép életnek, jelentősen lelassult, az appok kiléptek többször, böngészés közben is akadt. Ekkor megfogadtam, hogy SOHA nem fogom frissíteni az IOS eszközömet, mivel nem lehet visszacsinálni, és ha szar, akkor lett egy olyan eszközöm, amit rossz érzéssel használok, mert laggol, lassú, vacak.
Beta-t meg soha semmire nem rakok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest