- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nekem van, pedig nem vagyok elfogult droidos
Csak már régi, és a mostani kínálatban nem volt olyan, amit jónak tartottam volna, így lett Ipad. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy kényelmesebb, ha a telefon és a tablet ugyanazt a rendszert futtatja. Iphone és ipad esetében adott az icloud által biztosított szinkron, itt nagyobb az előny, de azért megvan ez android oldalon is.Nekem pl. komoly gond volt, amikor átálltam, hogy a korábbi jelszókezelő programom csak Android alatt futott, keresnem kellett egy olyat, ami Android, Linux, és iOS alatt egyaránt elérhető. Szerencsére találtam, de természetesen kétszer kellett kifizetnem (a linuxos és osx változata szerencsére ingyenes).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak már régi, és a mostani kínálatban nem volt olyan, amit jónak tartottam volna, így lett Ipad. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy kényelmesebb, ha a telefon és a tablet ugyanazt a rendszert futtatja. Iphone és ipad esetében adott az icloud által biztosított szinkron, itt nagyobb az előny, de azért megvan ez android oldalon is.