Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD FX
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Első körben mindenkinek köszönöm szépen a válaszát.
(#20474) ittakary
Jelenleg is használok Mobil Wifi eszközt, erről megy az iphone-on is az internet.
Használtat soha, semmiből nem veszek. Nagyon vigyázok minden kütyümre és úgy szeretem, ha én bontom ki és tok+fólia megy rá
(#20476) F.E.K..
iPhone 7 készülékem is van tehát azon tudom használni a GPS-t. Igazából a kocsiban a telefon tartójába nem fér be, illetve nem tudom, hogy mennyire lehet zavaró egy ekkora készülék a műszerfalon használat közben. Van valaki aki használja mint navigációs eszköz?(#20477) z67
úgy vetted észre, hogy amikor wifi-t használ a készülék akkor jobban merül? A Mobil Router egy teljeskörű router, amire pontosan úgy csatlakoznak az eszközök mint egy otthoni routerre. Tehát nem az iPhone-ról van megosztva az internet.PÁR KÉRDÉS MÉG:
- Az iPad Mini 4 jelenlegi hardvere már elavult? értem ez alatt azt, hogy van pl.: olyan játék ami nem fut rajta röccenés nélkül, vagy egyelőre még minden igényt kielégít? Nem sokat játszom, de ha szeretnék akkor ne fagyjon le vagy ne laggoljon.
- Szerintetek egy iPad 2018 sokkal jobb választás mint a mini 4? Utazás közben nem kényelmetlen? Pl előkapni a metrón?
- Kb. meddig lesz támogatott eszköz a mini 4?egyelőre ennyi lenne
köszönöm szépen

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest