Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Egy iPad 2-vel vagyok érdekes helyztetben. Este bekapcsoláskor, közölte, hogy Helló, minden előzmény nélkül, visszaállt alaphelyzetbe. A visszaállításkor hibát jelzett, és csak új iPad-ként engdte magát beállítani.
Volt rajta rengeteg fotó 4,4 GB, amiről van iCloud mentés, de így az nem állt vissza.Jelenleg érdekes adatokat közöl magáról és az iCloud tárhelyről.
- A felhasznált tárhely 130 MB
- 4,8/5GB GB érhető el az ICloudbanA biztonsági mentés lehetőségeknél:
- Köv. Bizt. mentés mérete 4,5 GB
- Fotó tár 4,4 GBJól sejtem-e, hogy a fotók még az iCloud mentésben meg vannak?
Ha indítok egy visszaállítást, Összes tartalom, beállíáts törléssel, vissza tudom-e állítani a fotótkat, a vélhetően az iCloudban lévő mentésből? Vagy fenn áll a kockázata, hogy azok is elvesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest