Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Annyit nekem nem ér meg se a Pro, se az Apple Pencil, amennyibe kerülnek, bár egy kicsit lassabb és egy fokkal kényelmetlenebb a jegyzetelés az iPaden jelenleg, mintha toll+papír kombót használnék, de ezt a kompromisszumot be tudom vállalni azért cserébe, hogy kereshetően meglegyen minden jegyzetem elektronikusan és ne kelljen csomó füzetet cipelni.
2hetet írtak szállításra, de nekem 1 hét alatt megérkezett a toll az USA-ból, szóval elég gyors volt.
Kikapcsolt állapotban nem használható a Script, csak bekapcsolva. A lag gyakorlatilag észrevehetetlen, nem zavaró egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest