Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagan
aktív tag
multkor volt tema, hogy hogyan lehet torrentezni ipaden, ezen batorodva en is hozzafuznek egy aprosagot.
zbigz.com nekem nem mindig mukodott, illetve a free 1gb tarhely egy SD meretu filmre sem elegendo. keresgeltem alternativat, es ratalalltam a seedr.cc oldalra.
2gb free tarhely, ami meg ingyenesen kipotolhatsz 2,5 el ha megcsinalsz par dolgot, amivel reklamozod az oldalukat. pl blogposzt az oldalodon a seedr rol 500mb.
-2gb egy Sd, BDrip re elegendo
-Gyors a szerveruk. Delutan epp 40mb/s el toltott
-Ahogy lent van a film, mar stremelheto is. Tekeres nelkul, a konvertalasig. Ha kesz, tekerheto. Baromi gyors, mint ha az ipaden lenne a film.Remelem segithettem. Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest