Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- OLED TV topic
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Házimozi belépő szinten
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Handball94
senior tag
válasz
Black83
üzenetére
Bár nem tudom, hogy pontosan milyen áron adná a szolgáltatód, de Ipad Mini3-at nem vennék, mivel hardveresen ugyanaz mint a Mini2 (az egyetlen különbség a TouchID), ami szerintem nem éri meg a felárat a Mini2-höz képest.
Az hogy mennyi év van még a Mini2/3-ban jó kérdés, én azt érzem a Mini2-n hogy lehet az iOS10 már sok lesz neki, de iOS 9.2-n nekem tökéletes.
Ha több mint 2 évre tervezel - amennyire lehet tablet/ipad fronton ilyen időtávra - és mindig szeretnél a legújabb iOS verziókra frissíteni, akkor inkább Mini4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- League of Legends
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest