- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Quad Channelhez milyen sorba kell rakni a 4 modult 8 slotos lapban?
Mod: Megvan.
-
syC
addikt
Aha, tehát azonos prociból a sima és az ES nem biztos hogy teljesen azonos felépítésű, paraméterű, oda kell figyelnem.
És ezek tunningban mennyire lehetnek jók? Igazából annyira nem akarnám húzni, csak mégis egy kicsit, olyan 10-15%-kal már boldog lennék, bár tudom, hogy alapból a xeonok nem annyira híresek a tuningról. Ki kell fogni gondolom ...
PH-ról elég nehéz vásárolni tuningos procit, divat lett az, hogy mindenki "K" -s proci vesz, de a hirdetésben mindenki odaírja hogy "Húzva sohasem volt" ...
Ja és ha rákérdezek priviben, vissza sem írnak, vagy ismt a pofámban hazudnak. Vagy ennyire user error van mostanság. Nemtom, régebben büszkék voltunk a jó tuningos procikra, mostmeg sumákolunk, vagy lámulunk.
-
rup1u5
Topikgazda
Nagyjából felsoroltál mindent a hszben:
"összességében olcsóbbak, hivatalosan nem árulhatóak, bizonyos alaplap + bios párosokakkal nem biztos, hogy kompatibilesek / bootolnak."
"Arra nem találtam választ, hogy azonos típusú QS / ES proci lassabb-e mint a 'rendes' verziójú, illetve valami szolgáltatás le van-e tiltva bennük pl (vt)?"
Már miért lenne lassabb? Ha a magszám, architektúra és az órajel is megegyezzik akkor egy az egyben ugyan azt a teljesítményt kell hoznia!
Én azt javasolnám, hogy döntéskor ne a típus-nevet nézd hanem az adott ES/QS proci specifikációit!
Láttam én már olyan XEON procit ahol megegyezett a típus, viszont az ES-ben kettővel kevesebb mag volt mint a non-ES-ben! Megeshet az is, hogy az órajel (is) alacsonyabb és/vagy funkciók hiányoznak.
Szóval olyan ebay-estől vegyed aki lehetőleg minden részletet közöl: magok száma, órajel, utasításkészlet és az sem hátrány ha tudod előre, hogy működni fog a te lapodban is.(#3795) Pubszon:
2400-as ramok jobban illenek hozzá!Nekem is az van!
Hajrá! Várom a beszámolódat! -
syC
addikt
Sziasztok!
Erre esetleg tud vki választ adnii?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Pubszon #3793 üzenetére
Szerencsére mutat a lap VRM1 és VRM2 hőfokokat AIDA-ban. Ezt Afterburnerrel íratom ki játékok közben is, mert jobb szeretem állandóan szemmel tartani. A VRM1 szenzorra még mindig nem jöttem rá, hogy hol van a lapon mert az nem lett hűvösebb a vizezés után sem, ezért aztán úgy gondolom, hogy az nem a borda alatt lehet. Talány...
Ezért is maradt a venti közvetlenűl a VRM rész fölött. Most ebben a pillanatban: VRM1: 78C°, VRM2: 62C° úgy hogy órák óta IDLE van a gép.
Pár perc Sniper Elite 4 közben meg így néz ki:
És ezt úgy hozza, hogy buktatott ablak mellett van a gép a földön és kint 17 fok van. Csukott ablaknál nem ritka a 90 fok sem nálam VRM1-nél. Ha nem lenne venti fölötte akkor simán elérné a 100-at is amit azért már nem szeretnék látni hosszú távon. 90 még belefér.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy neked milyen VRM hőfokaid lesznek!
Örülök, hogy végre van még egy Asrock lap a topikban!
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Pubszon #3791 üzenetére
4x8 bőven elég lesz, tuning is könnyebb 4 modullal.
8-as venti mindenképp jól fog jönni a VRM fölé! Nekem most is van fölötte egy 12-es slim hiába van levizezve.
Chipset ventit úgy is beállíthatod biosban hogy soha nem fog elindulni. Nekem úgy volt víz elött. Nem igazán melegednek ezek. A VRM a húzós ezeken a lapokon. Pikk-pakk 90-100 fok körül lesz akár játékok alatt is azzal a fosch gyári aludarabbal. -
Pubszon
veterán
Először is, köszi srácok!
4x4 és 4x8GB, 1600MHz crucial, ennyit tudok róla.
De a 4x4-et eladom, feleslegesen sok.
Lesz tuning, oda figyelek a VRM-re, de ahogy nézem nekem 12+2-es, neked pedig csak 6+2-es a fázisok száma. Vízet nem tervezek. Esetleg egy 8-as halk ventit ráirányítok.
A chipset gyári ventije milyen gyakran indul el? -
Pubszon
veterán
Úgy tűnik, hétvégén csatlakozom egy 4930K-val közétek.
Alaplap egy ASrock X79 Extreme6, RAM az 48GB 1600MHz, CPU hűtő pedig egy be quiet! Dark Rock Pro.
Remélem el leszek vele egy darabig és minden oké lesz vele. -
totyino77
tag
hello rampage iv extreme 00 hiba kód no post probléma
mi lehet ez? -
rup1u5
Topikgazda
válasz
Silencer83 #3785 üzenetére
-
Silencer83
addikt
Sziasztok!
Nem nagyon ismerem a 2011-vonalat, mennyire életképes ma egy olyan konfig, otthoni felhasznalasra /photoshop, kis jatek neha stb/ amiben Xeon E5 - 1620 van egy jo lappal es sok memorival fuszerezve?
köszönettel
-
Daywalker
addikt
Üdv urak!
Az egyik PH-s prociteszthez szükségünk lenne 3960X és 4960X procikra. Mondanom sem kell, hogy ilyet ma boltból, nagykerből és egyéb helyekről lehetetlen szerezni, és amióta az Intel leépítette a PR-t itthon és jó néhány környező országban, még annyi esély sincs, mint korábban.
A kérdésem az lenne, hogy akinek esetleg itt van ilyenje, az egyetlen napra kölcsön tudná-e adni a sajátját. A részleteket megbeszéljük privátban, az esetleges kompenzációt isElőre is köszi, ha tud valaki segíteni!
üdv!
g. -
Drag77
senior tag
Szia,
Jé az elöző elment pedig nem is akartam:-)
Szóval:A jelenlegi CPU : link I5 3470S
A gépen néha játék fut, és Hyper-v, ha tesztelni kell valamit de általában napi internetezés film nézés. (othon próbálok nem dolgozni:-)
A CPU megvan egy elhalt szerverből maradt, ezért gondolkodtam el, hogy mi legyen a sorsa, használjam vagy sem.THX
-
JackeL
tag
Az enyém jelenleg így megy:
Lehet kellene még próbálgatnom, hogy mi a vége, de jó ez így is, lehet kicsit kevesebb fesszel is elfutna, de ma nem volt hangulatom próbálgatni.
-
rup1u5
Topikgazda
Az "érzésed szerint" mit jelent?
Mérted valamivel terhelve?
Pont egy olyan gépből guberáltam az előző procim, egy 1620-at a hűtővel együtt és emlékszem, hogy eléggé hurka az a borda már egy 1620-hoz is. Először azzal próbáltam ki mert nem volt normális hűtőm hozzá és ilyet produkált:
Ebből kiindulva nagyon kevés lehet már az a kis borda egy 1650-hez abban a zárt házban. Pláne ha a paszta is öreg alatta.Tedd át azt a 1650-et egy normális lapba, rendes hűtéssel és rendben lesz!
Az én 1650-em most így megy: -
b0rZ
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy Dell T3600-as gép E5-1650 Xeonnal. Van valakinek tapasztala a turbo órajelekkel kapcsolatban? Speckó szerint 6 maggal 3.6-ig kellene felmennie, viszont nálam csak 3.5-ig jut szintetikus terheléssel is. A hűtés érzésem szerint rendben van, energiagazdálkodásban 100% a maximális állapot.
Nem mintha sokat számítani az a 100MHz, de azért érdekel mi lehet a gond. -
JackeL
tag
Sajnos 1600km-re vagyok a konfigomtól, amit még össze kell raknom és majd húsvétkor posztolok hiánypótló képeket.
Így fog kinézni a rendszer:
Gigabyte GA-X79-UD5
E5-1650 - Brocken 2 hűtéssel
2x8Gb 1600mhz Klevv memória
R9 285 2Gb
120Gb Kingston SSD.Remélem a klevv ramokkal nem lesz bajom és majd sikerül kipréselni némi teljesítményt a prociból
-
rup1u5
Topikgazda
Volt pár hete még egy 1650 ugyan attól az eladótól.
Szóltam is akkor!És te milyen eredményekre jutottál a tiéddel? Lássunk valamit!
-
tom_tol
addikt
válasz
Motion_Blur #3768 üzenetére
Szia!
Szerintem nem "úszod" meg a tesztelést. Én túl sok mindent nem állítottam, XMP, szorzó, vcore és LLC, a többi auton.Üdv
-
Motion_Blur
félisten
válasz
tom_tol #3707 üzenetére
Szia!
Leírnád hogy a BIOS-ban milyen feszeket lőttél be ehhez az eredményhez?
Ugyanilyen procim van, mióta megvan 4.2-n megy, 1.25V-on.
Szeretném most 4.4-4.5-re felhúzni, de már nincs időm rendesen kitesztelni a feszeket, ezért jó lenne egy kb. érték mindenre.Lapom ASRock X79 Fatal1ty Professional
Előre is köszönöm.
-
Drag77
senior tag
Sziasztok!
Sikerült szereznem egy E5 2630-as cpu-t. Kérdésem, hogy pl. ez a lap jó lenne e hozzá? E
Egy i5 3450S gépet cserélnék a fenti cpu-ra.üdv. A.
-
rup1u5
Topikgazda
Csak mondom, hogy 23K-ért van most az aprón egy ugyan olyan proci mint az enyém!
-
rup1u5
Topikgazda
Ezt nem is vitatom.
Mindenki arra b@ssza el a pénzét amire akarja.
Részemről amíg 25K-ért is lehet venni Xeon E5-1650-et addig bolond lennék majdnem 3szorosát fizetni egy alig 15%-al gyorsabb 4930k-ért. -
Most nem osztom a véleményed, mert mindennek annyi az ára, amennyit adnak érte...
Relatív, hogy mennyit ér!
Én ha jól emlékszek mintha 90 ért vettem volna egy éve a 4930k itt a PH-n és örültem neki mint majom a farkának, mert akkor 100 körül mentek!
Szóval 70 -et örömmel adnék érte most is, ha vennem kellene... -
rup1u5
Topikgazda
válasz
tom_tol #3757 üzenetére
"Van amikor pont az a 10% kell vagy nem"
A kérdés jelen esetben, hogy forintban mennyit ér 10% előny?(#3754) BlackSoft:
vicc ami ott megy. Kíváncsi lennék hogyan jutottak erre az árra. Benéztek az itteni túlárazott hirdetések közé, oszt'jónapot....ez így jó lesz.
Ennyi erővel a sarki zöldséges is lehetne itt beárazó.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
tom_tol #3753 üzenetére
Nálam meg így néz ki most egy 24/7-es beállítással:
És az én procimat 30K-ért már megkapod. De mint írtam volt itt aprón 4 hónapja 20K-ért is.
Mennyi a különbség a kettőnk eredménye között? 10%? Kötve hiszem, hogy +40-50K-t érne ennyi difi.
És akkor még cibálhatnám 4.6-ra, 4.7-re de nem akarom, hogy sokat egyen. A tiéd reálisan 40-45K max szerintem, mert nagyon jól megy. De nyugodtan hirdessétek 70-80K-ért, mert lesz rá vevő......és ez a vicc az egész X79 platformban.
(#3756) VGYke:
Szerintem igen, mikor 30-ért 6 magot kapsz.(lásd ebay-es linkem) De ez csak az én véleményem. Amíg 80-ért tesznek föl ide 4820-akat is addig jó eséllyel fogod tudni te is eladni a tiédet 40-ért. Én nem fogom megmondani ki mit, mennyiért hirdessen csak azt, hogy szerintem mi a reális ára! -
rup1u5
Topikgazda
Egyáltalán nem baráti, mikor 40-ért kapsz 3930K-t itt a hardveraprón és 25K-ért Xeon 1650-et ebay-en ami gyakorlatilag ugyan az. Én 45-nél többet biztos nem adnék egy 4930k-ért. Túlárazottak ezek a procik, a beárazók sincsenek képben és a vevők meg kicsengetik érte a magas árat azt meg senki nem nézi, hogy 4-6 éves CPU amiket a valós teljesítményük alapján kéne beárazni. És akkor a RYZEN-ről még nem is beszéltünk! Itt vannak az olcsó 8 magos procik és valaki még komolyan jó árnak tartja a 70K-t egy 4 éve debütált 4930K-ért?
(#3751) VGYke:
A beárazós topikban is el vannak tévedve! 70K-ra áraztak be pár napja egy 3930k-t
Volt itt az aprón 4 hónapja egy eladó E5-1650 (3930k) 20K-ért!El is ment pillanatok alatt. Nem azt mondom, hogy reális ár volt mert valahol a duplája körül lett volna a korrekt ára de még mindig közelebb járt az az eladó a realitáshoz mint akik 70-80K-ért hirdetik a 3930K-4930K procikat. Nem olyan régóta kezdtek megjelenni itt az aprón 40-50K körül hírdetett 3930-ak. Azt mondom, hogy lassan kezdünk közelíteni a realitás talajához és ezen majd a Ryzen is fog segíteni kicsit. Szerintem az ebay-en érdemes szétnézni árak tekintetében és bevonni a körbe a Xeon-okat is. A hardverapró egy katasztrófa és a beárazós topikból sem szabad messzemenő következtetéseket levonni!
-
rup1u5
Topikgazda
Procit nem nehéz találni. Sokkal könnyebb mint x79-es lapot.
4930k valóban ritkább és ebből eredően irreálisan drága de 3930k-t már itt az aprón is találsz 39.9K-ért. 4930k után érdemes ebay-en is szétnézni.A tuning meg nem bonyolult. Kezdésnek pattintsd a szorzót föl biosban 43-ra és nézd meg úgy. Overclock.net-en van egy jó guide. Majd belinkelem ha gépről leszek.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Előző X58 lapomnál többé kevésbé sikerült az akkori CPU-ból jó Ghz/hőfok eredményeket kihoznom, alapul pl. ezt a bejegyzést használtam. Asus X79 Deluxe és Core™i7-4820K váltás után már nem foglalkoztam a húzogatással, de most elérkezett az idő...
Sajnos a nulla tudásról kell kezdenem, mindent elfelejtettem. Szerintetek mennyire használható X79-hez és 4820K CPU-hoz a fentebb linkelt leírás? Esetleg nem tud valaki aktuális útmutató letöltési címet, a kezdeti lépésekhez?
Más: széttúrtam a netet, de úgy látom a i7-4930K proci már nem beszerezhető, vagy megfizethetetlen. Lásd pl. itt. Akkor a cseréről lemondhatok igaz? -
TTomax
félisten
Én is beköszönnék egy ilyen darabbal... ez egy 8Pack féle binned OCukról,1.35VCpu 4.8GHz-et tud.A 4.5GHzhez csak szorzót állitottam a lap ennyit ad meg hozzá,lehet ennyi sem kellene.
-
Találtam is az USA-ban...
A barátom aki most kint van venne is egyet 1050 dodo!
Még át gondolom, de azt hiszem bele vágok!
Ahogy számoltam a 2011-v3 is bent lenne 400 ezerbe mire lap/ram/cpu/blokkok cseréje meg van...
Egyébként most 4636Mhz megy 1,384 volttal stabilan és 60 fok alatt van. -
rup1u5
Topikgazda
Xenon az autók fényszorójában van! A processzor neve meg Xeon!
4.5GHz-en hajtott 4930k-ról neked nem nagyon van már hova lépni följebb platformon belül.
Egyedül a ritka és nagyon drága Xeon E5-1680 V2 jöhetne szóba, ami egy lockmentes 8 magos Ivy-e és ilyenekre képes 4.7Ghz-en.
Ebay-en $1000 körül lehet találni pár darabot, a Kínai aukciós oldalakon meg fele ennyiért. Útóbbiakban én nem nagyon bíznék. Gondolom nem véletlenül fele annyi.Mondjuk amit megspórol az ember lap+ram+cpu terén egy x99-re váltás kihagyásával azt költheti egy 1680 V2-re és talán még olcsóbban meg is lesz a 8/16~4.5Ghz X79-en.
ha lenne fölös $1000-om akkor én beneveznék egyre. Igazi ritkaság!
-
Nézegetem , nézegetem, nézegetem...
Ha pénzem lenne, se tudnék elindulni semerre, mert annyival amennyit rá kellene költenem, egyik se ad többet!
A lapok közül ami optikailag tetszik az az Asus Maximus IX!
Igazábol nekem teljesen elég lenne 2db PCH sor ,de nem értem, hogy pl itt már csak DualChannel van?
Pl tetszik ez a gyári lég/víz hűtés... -
VGYke
addikt
Sziasztok! Itt szinte off kérdés: Milyen intel X (vagy nem X) platformon, milyen proci lehet méltó utódja és legyőzője a jelenlegi X79 + Core™i7-4820K rendszeremnek?
-
aty-73
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #3726 üzenetére
Ha találsz olcsó deszkát, amit sajnos garantálni nem lehet, akkor nyert ügyed lesz!
Kérdés mi az az összeg amit még képes vagy érte kifizetni?!
-
Ganz-[HUN]
addikt
sziasztok
eljutottam arra a pontra hogy Most kell gépet cserélni. az első 3 ramfoglalat meghalt az UD3R-emen.
Szerintetek mennyibe fog fájni egy X79-es upgrade proci ram deszka?
Nem vagyok nagyon jártas x79 teren, de gondolom minden erősebb a W3550-nnél legalább dupla annyira.
Alaplapból hackintosh miatt mindenképp Gigabyte kellene majd. használt természetesen szóba jöhet
Ezt 50-ért fogom cakkpakk eladni. tápot is cserélek majd. -
Köszönöm az infó!
A CPU Strap ról tudnátok valamit mondani?
Nálam 100/125/166/250 lehetőségek vannak!
Most 125Mhz van.
A kérdésedre az a válaszom, hogy most nálam 22-30 közötti FPS mérhető a szoftvren belül egy-egy átlagos részen ill szituációban!
Amennyiben 100MHz-ként emelni tudom a sebességet az 4-5FPS-t hoz!
Az meg ebben a kritikus 20-30 közötti területen lehet pont a laggolást tudná eltüntetni! -
aty-73
aktív tag
Kicsit bővebben a LinX-ről!
AVX-et használ úgy mint a Prime95. A LinX, GFlops értékeket ír amiből megállapítható a CPU teljesítménye.
Ezért favorizálom a LinX-et!
Láttam már olyan Core i7-9360X-et, ami 4.7GHz-en sz@rabb eredményt hozott, mint az enyém 4.5GHz-es órajelen.Kérdés még az is számomra, hogy +200MHz-es magonkénti sebességgel mit nyersz? Vagy mihez nem elég a 4.5GHz?
-
rup1u5
Topikgazda
VRM2 van a blokk alatt. VRM1 ezek szerint valahol mellette lehet, aktív hűtés vagy borda nélkül. Legalább is én erre a következtetésre jutottam a környező alkatrészek taperolása után. Tettem fölé egy ventit. Ezért nem Linx-elek vagy Prime-olok 1-2 percnél tovább. AIDA95 teszt, aztán ha azt bírja akkor játékokkal tesztelem.
-
aty-73
aktív tag
Csak halkan megsúgom, hogy a LinX teszt a CPU stabilitás tesztjére szolgál, koránt sem a hőfok tesztelésére!
A Bus sebesség az alaplap sebessége, amiből minden sebesség adódik. -
Na!
Egyenlőre itt tartok!
Bár csak Aidával teszteltem egyenlőre, de nálam mindent lehet mondani, csak melegedésnek nem amit ezzel a beállítással produkál!
Aztán lehet azzal amit Aty-73 mondott jobban szenvedne, de az Őszintét megvallva a P3D max 70-75% hajtja, így nem érdekel az hogy ott mennyire melegszik vagy sem, mert nem csúcsot szeretnék dönteni, hanem direkt a szoftverhez hangolni!
Most arra gondoltam, hogy az órajelet kezdem addig emelni, amíg ez a fesz elég neki!
Kérdésem az lenne, hogy a BusSpeed az miben játszik szerepet?
Tehát mi van akkor, ha azt emelem és a szorzót csökkentem? -
rup1u5
Topikgazda
válasz
tom_tol #3707 üzenetére
Nagyon jó proci! Az enyémen kíváncsiságból néztem egy ilyet nyitott ablak mellett, találomra 1.4v-al.
45*100-ra szeretném belőni de nem volt időm még foglalkozni vele. Vannak még random kékhalálok ott aminek az okára még nem jöttem rá. Saccra az enyém olyan 1.32-1.35v-ot fog kérni azon a frekin. Ha lesz időm teszek majd be részleteket tanácsért.
Jelenleg így használom ami stabil:(#3710) Kbhont:
1.35-1.36v fölé én sem mennék állandóra. -
aty-73
aktív tag
Felelevenítve a dolgokat beugrott, Prepar3D®-t használsz kikapcsolt HT-val.
24/7 a napi használatot takarja és ehhez tartozik amit ffodi kollega is ajánlott (1.35 v. - 1.4 v.), azt illik betartani!125x38-hez szvsz rohadt sok az 1.464 VCore, max hacsaknem szét akarod sokkolni a procit.
Az Aida64 stress tesztje maximum jáccani jó!
Próbáld a CPU VCore-t 1.4 volt-ra terelni, de inkább 1.36 volt-ra ajánlott. Közben futass LinX-el, 8 GB RAM használattal 20 körös, de legalább 10 körös tesztet nem-e ezen a fesz-en már hülyeségeket csinál a CPU. Közben használd a RealTemp-et monitorozásra, nehogy szétszaladjon a ménes!
Nem garantálható, hogy beéri majd 1.4 vagy ezzel kevesebb volt-al, de talán szerencséd is lehet. Sajnos az Ivy nem annyira állja a sarat tuningban mint a Sandy.
A CPU-t nem a meleg öli meg, hanem a feszültség!
A tév ködök eloszlatására... -
A vizem viszont 2 C'melegebb lett...
Most 27,5C'!
Elárulnátok nekem valamit?
Biztos láma kérdés, de én nem tudom mi az az aránypár amit pl Aty73 is említett?
"4.8 GHz-hez már kelleni fog az 1.4 CPU VCore, ami nem biztos, hogy egészséges lesz 24/7-re!"
Honnan látta azt a CPU-Z adatokból?
Próbáltam utána olvasni, de én nem találtam rá!
Köszi előre is! -
Eddig sikerült minden gond nélkül eljutnom...
A hőmérsékletek 50-60c' között Aida64 streszteszt alatt. A CPU Package ment egyszer fel 71C', de csak egy pillanatra és többnyire 60-64C' között ingázik.
További ötlet esetleg valakinek?
A feszt kicsit soknak találom, kezdjem vissza venni? Vagy hagyhatom ha nem melegszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 3
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Átcmkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel i7 9700K
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest