Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
válasz
Veriakilis #1370 üzenetére
A HT-t akár biosból is lehet ki-be kapcsolni, a konkrét magokkal szerintem ezt nem lehet megoldani. Bár ki tudja, lehet van olyan alkalmazás ami eldugja az egyik magot.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Veriakilis #905 üzenetére
A 8xx-nél akkor ment a HT, ha nem volt DualCore támogatású BIOS fent.
-
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #873 üzenetére
Nem sokra, és újra kell telepítened + még a driverekkel is lehet szívás
Ha van időd egy próbát azért megér -
Guruka
senior tag
válasz
Veriakilis #861 üzenetére
Be tudnád linkelni nekem a sima egymagos procik fogyasztását jelző táblázatot?
-
Totyi
őstag
válasz
Veriakilis #861 üzenetére
Ahhoz képest;hogy 2 2.8-as proci van belezsúfolva a 820-asba,nem is eszik sokat.95W
A régi PS-om evett ennyit;és hát megfelelő programmal azért ez jóval erősebb. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Veriakilis #808 üzenetére
Nem tudom, én a két Prime 95-re esküszöm
-
e.vid
senior tag
válasz
Veriakilis #775 üzenetére
-
e.vid
senior tag
válasz
Veriakilis #770 üzenetére
Igaz, nem alapon (@3.0GHz, de ez nem sokat számít) ennyi szokott lenni: [link]
-
tr00p3r
addikt
válasz
Veriakilis #630 üzenetére
xp prof
64bit
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis #627 üzenetére
Kösz - és mindenkinek kösz a segítséget.
Épp az előbb hívott a srác - szerzett egy procit és még ma megpróbálja a BIOS frissítést.
Kösz a részleteket is - de én nem leszek jelen - remélem tudja mit kell elkövetnie. -
Fori23
őstag
válasz
Veriakilis #578 üzenetére
Szerintem feleslegesen idegeskedsz. A ''CPU Support''-ban világosan le van írva, hogy csak a 901 biostól támogatja a procidat [link] . Ez 2006/01/04-én jelent meg, most egy hónapja. Elég valószínű, hogy a lapod előbb készült.
-
x_o_n
veterán
válasz
Veriakilis #571 üzenetére
üdv én meguntam az asus lapokkal való nyüglődést és merészet gondolva megkockáztattam egy giga lapot,amivel semmi gondom nincs
tuti hogy bios a gáz nekem ugyan ez volt de még amd fronton is átéltem ezt asus lappal eccerüen nem támogatta még a lap,frissités után minden megoldodik.
a kisérleti d820 azt jelenti hogy probaképpen vettem egy d820ast amivel nagyn megvagyok elégedve és stabilan gond nélkül megy 3400mhz-en egy giga hütővel alapon 33-35 c terhelve 45c körül mozog ugy hogy a cooler 800-1000en pörög,persze ez nagyobb és jobb mint amit adtak hozzáeddig 3700mhz volt a max huzás vele de nem feszegetem a lélektani határokat inkább
de most egy d920/d930 as van kinézve helyette ami tök felesleges mert félek az nem lehet ennyire huzható de most azt szeretnék
a lényeg nyugi
[Szerkesztve] -
Kami11
őstag
válasz
Veriakilis #575 üzenetére
Nincs mit!
Hogy mennyire melegszik, azt nem tudom, nekem 830D-m van az 100%-ban leterhelve (2 Cpu-Burn, húzva 3724 MHZ-re) 55-58 fok. Állítólag a 9xx széria nem fűt ennyire. Majd írd ide az eredményeket, a hőmérséklet tekintetében. Persze azt sem felejtsd el leírni, hogy hogy sikerült működésre bírni a gépet! -
Kami11
őstag
válasz
Veriakilis #573 üzenetére
De emlékszem, 0603 volt a verziója. Ez még nem támogatta a 9xx szériát, de ennek könnyen utánnanézhetsz az Asus honlapján. Pl.:[link]
-
Kami11
őstag
válasz
Veriakilis #566 üzenetére
Az Én lapom is Asus P5LD2-es és gyárilag a legrégebbi BIOS volt benne mikor megvettem (kb. 1 hónapja). Szerintem ez lehet a gond nálad is, hogy egyszerűen nem ismeri fel a procit, bár azt is le szokta csipogni. Próbáld meg proci nélkül elindítani, ha úgy csipog, akkor tuti, hogy a cpu miatt nem indul el.
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
válasz
Veriakilis #567 üzenetére
nem ismerte a procit pedig rá volt irva hogy támogatja,bios frissités után meg indult minden.
-
Kami11
őstag
válasz
Veriakilis #563 üzenetére
Az alaplap a legújabb 0901-es BIOS-sal támogatja a 9xx szériát. Ha ennél régebbi a BIOS verzió akkor frissítened kell, csak hát az proci nélkül nem megy!
Szerezz egy valamivel régebbi kiadású cpu-t és azzal megoldható a probléma! -
erdoke
titán
válasz
Veriakilis #563 üzenetére
Proci nélkül otthon nem tudsz BIOS-t frissíteni, szerezz kölcsönbe egy LGA775-ös CPU-t (akár celeroncs is jó).
-
x_o_n
veterán
válasz
Veriakilis #561 üzenetére
üdv
a lap támogatja a d920at?
másik procival kéne megnézned
nekem is volt hasonló probléma asus lappal,más procival ment
nem ir ki semmit?
monitor kábel?
vga?prob másik vga
a codegen 400w böl lessz még gond,nem hiszem hogy most az lenne. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Veriakilis #539 üzenetére
Más is írt hasonló eredményt, de nyílván valóan baromság.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Veriakilis #534 üzenetére
Lehetséges, de a gyakorlati megvalósításról fogalmam sincs.
-
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #507 üzenetére
teljseítményben nem sok különbség van az eddigi tesztek alapján.
-
arpi6k
addikt
válasz
Veriakilis #507 üzenetére
Nagyon úgy néz ki!
-
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #504 üzenetére
920 - alien 67
-
Kami11
őstag
válasz
Veriakilis #488 üzenetére
Ha rám hallgatsz mindenképpen egy heat-pipe -os hűtőt fogsz használni. A régebbi hűtők, már nem bírkóznak meg ezekkel a procikkal. Pláne ha tuningolni is akarsz!
-
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #486 üzenetére
itt angolul találsz infót: [link]
-
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #483 üzenetére
D820-nál nincs régebbi típus, újabb van a D920 (pressler) nagyker árlistában minimális a két proci közti árkülönbség.
Milyen vga lesz a gépben? Egy LGA konfighoz a minimum ajánlott 400W ha jól tudom
Ment privi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- League of Legends
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100 -4 x3,6 ghz
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest