Új hozzászólás Aktív témák
-
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #873 üzenetére
Nem sokra, és újra kell telepítened + még a driverekkel is lehet szívás
Ha van időd egy próbát azért megér -
donw3ga
őstag
válasz
Gábor vitéz #870 üzenetére
s479 átalakítóban csak a banias/dothan proci műxik, a core duo sajnos nem
[link] -
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #507 üzenetére
teljseítményben nem sok különbség van az eddigi tesztek alapján.
-
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #504 üzenetére
920 - alien 67
-
donw3ga
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #496 üzenetére
Terhelés alatt 33 fok
-
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #486 üzenetére
itt angolul találsz infót: [link]
-
donw3ga
őstag
válasz
Veriakilis #483 üzenetére
D820-nál nincs régebbi típus, újabb van a D920 (pressler) nagyker árlistában minimális a két proci közti árkülönbség.
Milyen vga lesz a gépben? Egy LGA konfighoz a minimum ajánlott 400W ha jól tudom
Ment privi
[Szerkesztve] -
donw3ga
őstag
Hátha valakit érdekel egy kis tuning, egyelőre csak 266-os fsb-t sikerült elérnem:
-
donw3ga
őstag
hi,
most egy arctic freezer 7 van a procin, idle 37-39 fok, terhelve 50-52 fok.
Az előző procihoz képest nem tudom hasonlítani a hőmérsékleteket mert ott visszavolt véve a vcore. Szimpla amd-hez képest tuti jobban ''pörög'' windows alatt az tuti , egy HTT-s procihoz még nem tudom viszonyítani ,mert annyira nem teszteltem még. Tegnap óta van nálam a proci, 250FSB-re tudtam egyelőre húzni.
Valószínű eladó lesz egy Abit aw8-max ha érdekel dobj egy privit. -
donw3ga
őstag
Van egy 925xe lapom 531 procival, a procit eladtam. Azzal tisztában vagyok , hogy a a 925xe nem támogatja a DC procikat. Legrosszabb esetben mi történhet ha a lapba belerakok egy pentium d 820-as procit, károsodhat valami? Vagy egyáltalán el sem indul a gép, vagy csak egy magot lát?
-
donw3ga
őstag
Felmerült bennem, hogy váltok intel DC-re, így hát bejöttem ide, az erre nevezett topikba tapasztalatokat olvasgatani.
Erre mit látok? Azt, hogy a kedves ájemdé fanok nyomják, hogy milyen f@sza mennyivel jobb az x2, köszi srácokVagy nincs X2 topik
szerk. áttettem off-ba
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest