- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savanya
addikt
Múlt héten szembesültem az első A64 pofonnal - 2,5órás komplett vinyosw másolás és hálózatos munka 12órámba került mert az amd-nél nem lehet egyszerre több mindent csinálni hiába az X2 / bár ez NF4 vinyokezelésénak rovására is irható / .Ilyenkor a fogyasztás mellékes 2,5 szemben 12 -vel
-
janos80
senior tag
hat igen... egyezunk ki egy dontetlenbe.
hat sajnos igy jartunk igen... de hat mindig dragabb egy technologia,amikor meg gyerekcipoben jar. az hogy meg olcsobb lesz,annak meg vegulis oruljunk,mert ha tovabbra is ilyen ''ritka'' maradna mint most,akkor tenyleg a kutya nem foglalkozna vele,hogy annak a par db felhasznalonak irjanak egy kulon op rendszert,vagy programokat,meg ilyesmi. tulajdonkeppen az egyik szemem sir ,a masik meg nevet...
udv
Janos -
janos80
senior tag
szia
hat ha a Te altalad emlitett 10%-rol beszelunk,es a beillesztett cikkreszletben emlitett 40,60,80 dollarrol ,akkor a proci jelenleg 400, 600,800 dollarba kerul??
csak hogy idezzek a prohardveren is megtalalhato cikkbol :
''A második negyedévben jelentős mértékben, 13-50 százalékkal csökkenti jelenleg is kapható, 65 nm-es gyártási eljárással készülő kétmagos asztali processzorainak árát az Intel – derül ki a tajvani DigiTimes beszámolójából. Gyártói források rámutattak, hogy a vállalat az árcsökkentéstől a kétmagos rendszerek további markáns előretörését reméli.''
tehat 13-50%!!!! nem 5-10...
udv
Janos
u.i.: szemelyszerint en is jobban orulnek az 5-10%-nak,mert nekem is dula-core van
[Szerkesztve] -
dpek
tag
Hello!
Hétvégén próbálgattam az új rendszeremet.
ABIT AW8 820D-vel.
házi vízhűtéssel.
Előtte Asus P5P800 volt 530-as 3.0 prescott procival.
Alapon full terhelésen 24 fokos szobában 40 fokos volt
húzva 3750-re 1.5V-on 48 volt.
Az új rendszernél a vízhűtésen kicsit módosítottam:
kipolíroztam a proci blokk talpát, és az egyik 12-es venti 1000 helyett 1200-t pörgött.
ABIT lap 820D-vel 25 fokos szobában
alapon full terhelésen 36 fokos.
húzva 3500-ra kis feszemeléssel 38-40 fok.
Sokat nem csalhat mert kézzel megfogva is sok eltérés volt a 2 rendszer közt.
asusnál a radi kézzel fogva meleg volt
abitnál épp hogy langyos.
Nagyon meg vagyok elégedve a procival pörög mint állat és szinte hideg.
húzva full terhelésen hidegebb mint a 3.0 prescott meg az előtte levő 3000+ 754-es AMD.
meg voltam ilyendve hogy a 2 mag hogy fog melegedni erre terhelés nélkül alig melegebb mint a szoba hőmérséklet.
a végét még nem próbáltam ki de 3800-on kis feszemeléssel simán megy.
most 3500-on használom alapfeszen.
terhelés alatt alig éri el a 40-et.
a tuningolás +3-4 fokot jelent. -
Veriakilis
senior tag
Nyugtassál már meg légyszíves!
Akkor egyáltalán nem biztos, hogy a proci, vagy az alaplap rossz lenne (bár minden új, garanciális).
Neked is hasonló jelenséget produkált, mint amit leírtam feljebb?
Ami a konfigodban van: kisérleti D820...ami éppen most 3400mhz , az mit takar pontosan?
Milyen az alaplap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 9800X3D A csúcsteljesítmény új definíciója! 3év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- i3-8100 -4 x3,6 ghz
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest