Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Első körben próbáld meg a cpu terminate voltage-t átállítani.Auto-ról 1.3-1.4-re.Nálam ez segített.Másodszor nyugodtan adhatszt neki feszt;én 1.425-ig jutottam vele,235-ös fsb-vel;az okokat nem írom le;ha olvasol visszább,akkor meglátod.Nem tudom,hogy nálam mi a hiba;lap vagy procc.
-
Totyi
őstag
válasz
Veriakilis #861 üzenetére
Ahhoz képest;hogy 2 2.8-as proci van belezsúfolva a 820-asba,nem is eszik sokat.95W
A régi PS-om evett ennyit;és hát megfelelő programmal azért ez jóval erősebb. -
Totyi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #804 üzenetére
Akkor majd,ha leesik a 9xx széria ára úgy 45 körülre,akkor lecserélem a mostanit.
-
Totyi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #796 üzenetére
P5LD2 fixálja.Legalábbis nálam,de lehet hogy csak jó szériát fogtam ki.
Egyébként támogatja a 9xx-es szeriát ez a lap a legújabb biossal? -
Totyi
őstag
Sziasztok.Volna egy p5ld2-es lap(robyeger tudja
).
Elvileg a lap tud vmilyen AI quilet opciót.Viszont ezt én nem veszem észre,mert a venti ugyanúgy zajos,mint előtte.Vmit olvastam,hogy csak az EIST-et támogató procival működik.Most akkor mi a tényállás? -
Totyi
őstag
[link]
Vki meg tudná ezt magyarázni nekem? -
Totyi
őstag
Megtarthatod;nekem is az van,de nem nagyon bírja a tuningot.Jelenleg 3 ghz-nél járok;de már most 65 fokos.Mondjuk még egy kicsit belefér,de egy heatpipe-s hűtő mindenképpen jobb lenne.Még télen elvagyok én is ezzel,de május környékén veszek egy erősebbet.Alapfeszen viszont nagyon jó;kb 58-60 fokon tartja.
-
Totyi
őstag
Lenne gy intel daul core 2.8 820-as proci.Ez mostan 64 bites vagy sem?Érdemes vegvenni?Mennyire húzhatóak ezek a procik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest