- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder
tag
Nem tudom pontosan de nekem ezt mondták, olyan aki a ''Mikrofos'' által lett erről tájékoztatva.
De ha ezt nézed már akkor is kell vened másik win.t ha ugyanolyan alaplapra cseréled (elméletileg) mivel ha megnézed everestel akkor ott sok mindent ki leht olvasni PL.:sorozatszám....
kimondottan táp esetén ez viszonat már érdekes nem tudom, hogy lehet. -
KrAt
veterán
Igen, nézegettem ezeket a hibrid megoldásokat, nem rossz, azaz egész jó, csak nem tudom, pl megbízhatóság, tuningolhatóságban hol van ez. Mert hogy mindent megeszik, az zsír dolog, de nem nagyobb pl a hibaforrás, akadás?
Te mikor veszed meg? Mert akkor ha jó tapasztalatokkal szolgálsz, lehet, meggondolom magam. -
robyeger
addikt
Igen a chipkészlettel nincs is gond, de hivatalosan az MSI ezen deszkájának se a ''-V'', se az ''-F'' verzója nem támogatja a dupla magos procikat. Az MSI sose arról volt híres, hogy egyáltalán meg akarná kerülni az Intel ajánlásait, nem úgy mint Asus-ék. Keress a neten mod biost a laphoz, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest