Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
válasz
Veriakilis #1370 üzenetére
A HT-t akár biosból is lehet ki-be kapcsolni, a konkrét magokkal szerintem ezt nem lehet megoldani. Bár ki tudja, lehet van olyan alkalmazás ami eldugja az egyik magot.
-
Petya25
őstag
Találtam egy Intel táblázatot, ahol jól látszik melyik stepping mennyit eszik. [link]
Érdekes, hogy a 940-nél már jelentkezik előny a C1 verzióban.
Nem találok sehol külön értéket megadva maximumra és tipikusra, ez inkább értelmezés kérdése lesz. A lényeg, hogy egy irányszámot ad a procc fogyasztására, és ez a max értéket utal, mivel egyéb fogyasztást nincs értelme mérni. -
Petya25
őstag
Alap értékeken 95W-ot ad meg az Intel maximális értéknek. Persze ha húzzák biztos tud ennél többet is enni. A 8-as szériánál például jóval kevésbé melegszik, gondolom kevesebbet is fogyaszt. Az tény, hogy nem noti proci, ami néhány wattal beéri, egy ilyen gép sem eszik többet 250W-nál.
Bár itt AMD volt egy komoly gép lelke, de a 9-es Intel sem eszik többet: [link] [link] -
-
Petya25
őstag
válasz
ShadowLord #1289 üzenetére
Segítenék, de a lapod nem ismerem, keress rá van-e topicja.
A procid az egy igen melegedős fajta, nekem egyszer volt hozzá szerencsém egy ismerősnél. A 6-os és 9-es sorozat ebből a szempontból jobb választás.
Nem lehet, hogy túlmelegszik? -
Petya25
őstag
válasz
ShadowLord #1267 üzenetére
Hát valami tényleg nem kerek, mert nekem 930 mellett mindkettő 2000 pont felett van.
-
-
Petya25
őstag
válasz
Korcsii #1098 üzenetére
A Conroe a jelenlegi 775-öd foglalatba lesz jó, de elvileg csak 975 chipsettől felfele lesz használató. Ilyen lap még alig van és elég drágák is. Kb fél év múlva elérhető és valószínűleg hosszabb távon is időtálló lesz az AMD-vel szemben. Én abban reménykedek hátha megy majd valami bios update után a 955-ben is.
Nekem jól jönne.
A Pentium név mint olyan, kiment a divatból az Intelnél, a Conroe mire kijön, Intel Core 2 Duo néven fut majd. -
Petya25
őstag
Látom, tényleg lementek az árak. Nem rossz, odaver az X2-nek rendesen.
Ma élnek az új árak, de szerintem ez a következő szállítmányra érvényes, mert az Intel most adott ki új árakat. Ami készleten van, az elvileg nem lesz olcsóbb, ha mégis, akkor a bolt bukik de nagyon rendesek. -
Petya25
őstag
-
Petya25
őstag
Van egy 630-as procim ami minden további nélkül megy 4 gigán, most is így használom. Most van lehetőségen cserélni 840-re, lenne érzékelhető sebesség növekedés a DC miatt? Elsősorban játékra használom a gépet. Úgy tudom a mai gamék nem használják még ki a DC-t, de gondolom a közeljövőben már erre fogják írni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest