Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arpi6k
addikt
válasz
Killerking #1715 üzenetére
Vagy AC Freezer7 pro.
-
arpi6k
addikt
Nálam az elmúlt napokan +6fokkal emelkedett meg a hőmérséklete a procinak. A VGA-nak fogalmam sincs.
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
Hali!
Lecseréltem a Freezer7 hűtőmet egy Pro-s verzióra. Nagyon megérte... Eddig terhelve olyan 61fok körül volt, most 51. Mindez került 5400FT-ba.
-
arpi6k
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #990 üzenetére
Van még egy 160as sata vinyó.
-
arpi6k
addikt
Szerintetek egy Enermax Liberty 400as táp elég lenne egy 920D@4.1-nek és egy X1800XT-nek?
-
arpi6k
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #758 üzenetére
Mostanában úgy tűnik komoly gond van a giga lapokkal... Haveromnak is most szállt el. 2hetet ha ment...
-
arpi6k
addikt
Szia!
Nekem ugyan nem 930as procim van csak 920as, de azért lírom a tapasztaltaimat:
Gondolom a tuning érdekel. 4,1en megy alapfeszen, és így alapon 42-43fok, terhelve 63. Nem vészes... Alpból terhelve olyan 50egynéhány. Kérdés, hogy mennyire reálisak ezek az értékek, mert azért elég szépen felforr a hűtő(freezer7). -
arpi6k
addikt
válasz
killahdrums #662 üzenetére
Eddig 3.5 alapfeszen.
-
arpi6k
addikt
920as procinak max mekkora feszt szabad adni? Freezer7 hűti.
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Gondoltam itt is leírom rövid szenvedésem sorozatát:
Alaplap: Gigabyte GA-8I955X Pro
Proci: PentiumD 920 (1napig hajtottam mire sikerült beszerezni)
Gép összerak, bekapcs minden megy , sajna a bios nem ismeri fel a procit rendesen. Mind1 azért a Win felment simán. Gondoltam majd a jó kis @Bios progival szépen beleégetem a legújabbat. Bár ne találnék ki ilyen hülyeséget.Progi felpakol, biztonság kedvéért még 1 restartot is nyomtam, majd frissítettem a biost. Innentöl kezdve vége. Restart után se kép se hang.
Jelenleg az alaplap a dobozában van, és viszem gariztatni.
Csak azért írom ezt ide hogy mindenki kerülje ezt a szart @Lóf*szt!
U.i.: Forza Dual-Bios!!! (Egy újabb használhatatlan feature)
Köszöntem a figyelmet... -
arpi6k
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #519 üzenetére
Érintésre milyen a borda?
-
arpi6k
addikt
válasz
Veriakilis #507 üzenetére
Nagyon úgy néz ki!
-
arpi6k
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #496 üzenetére
Mivel hűtöd?
-
arpi6k
addikt
válasz
Senior tag #498 üzenetére
Privi ment!
-
arpi6k
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #496 üzenetére
Ez igen! Köszi a gyors választ.
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Proc vásárlás előtt állok, és egész jó árban tudok szerezni 920as procit. Azt szeretném megkérdezni hogy mi a különbség a 920, és a 820 között? -
arpi6k
addikt
Milyen hűtőt csomagolnak gyárilag a dual core procik mellé? Esetleg valaki tudna róla egy linket dobni?
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
820-as procik átlagban mennyit szoktak menni tuningban?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest