Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Nem tudnál segíteni abban, hogy melyik nagykerben lehet ezt (D920) beszerezni?
Azért kérdezem csak, mert az a kiskeres srác akinél szoktam vásárolni, azt mondja, hogy végignézte az 'összes' nagyker honlapját, és sehol sincs D920, D820-at is csak egy helyen tud venni.
[Szerkesztve] -
Veriakilis
senior tag
Ezek elég jó hőmérséklet értékek.
A PH-s tesztekben szereplő nagy szivárgási áramú S478-as P4 akkor ezek szerint sokkal több hőt termel, mint a D820.
Egy másik kérdésemre is választ kaptam: az arctic freezer heatpipejainak munkatartományára, pontosabban ezek a heatpipeok már legalább 30 C fokon is működnek. Mondjuk ezekben a heatpipeokban nem víz van, hanem valamilyen hűtőgáz, ha jól tudom.
Nem úgy, mint a Zalman (vizes) heatpipeos VGA, mert az 50-55 C foktól forrósodott át.
Lásd www.hwsw.hu heatpipe rejtelmei utolsó előtti oldal. -
slett27
addikt
Végre egy merész ember !
Köszi szépen a gyors választ. Anno a az ABIT BE7-esemben is ment a 2,8/800/512 northwood, pedig hírből sem ismerte, igaz csak 2,25 GHz-en ment, de így is gyorsabb volt, mint a 2,4/533/512-esem alapon.
Szal akkor ez a hajó elment, hogy trükközzünk.
-
Kami11
őstag
Szóval azt mondod ne aggódjak
Jó
Inkább egy kicsit idegesít(ett) a dolog, mert nem úgy műxik a gép, ahogy az elmúlt évek során megszoktam. Majd megszokom ezt is!
Amúgy nem okoz ''gondot'' ez a vinyóknak, monitornak, videókártyának? Mármint ez a kikapcsol, majd újra be dolog? -
dpek
tag
HEllo!
Én is ilyen procit fogok venni AW8 lappal.
Akérdésem lenne hogy milyen hűtővel használod és mennyire melegszi?
Milyenek a hőmérsékletek?
Esetleg az előző procidhoz képest.
Jól pörög egy szimpla amd vagy p4-hez képest?
Érezni a gyorsulást?
MEddíg lehet tuningolni ebben a lapban ami hosszú távon még nem káros és stabil?
bocs hogy ennyit kérdezek.
Kösz. -
robyeger
addikt
Míg régebben gyári passzív hűtést kaptak az alaplapi FET áramkörök 297Mhz volt a rekordom, nemrég javítottam mondhatni aktív hűtésre, így lett 315Mhz.
Én is meglepődtem, tehát a chipsettel nincs nagy gond, az alaplapi kialakítás és tervezés sokat számít. Szerintem ilyen szempontból is a GA-G1975X lesz a nagy adu ász!
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Szerintem nincs azzal gond, hogyha valaki DC procit akar venni, akkor megismeri az alternatívákat. Tegnap az X2 topicba linkeltem be 2 képet a Yonah előzetes tesztjéből, amit az Anand csinált.
Azzal egyetértek, hogy az architekturális és egyéb elméleti kérdéseket az Intel vagy AMD témában kell megvitatni, nem itt OFF-olni. Viszont ha valaki megmondja, hogy mire használná a gépét, akkor csak linkelhetek neki néhány tesztet a témában, illetve javasolhatok megoldást?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest