Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
miért van olyan amelyikben nem müködik mindkét mag?
én ugy tudtam a d805/2x2600mhz dualcore proci 533fsb..miért ne müködne?erröl regéltek hogy lessz egy ilyen alacsony áras dualcore
most nézem hogy sogoréknál 30-35e közötti áron megvehető...rohadt jó áron van
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
az nem rossz

-
x_o_n
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
na igen erre valami megoldás nem lenne rossz...az északi hid nagyon rázos...
-
x_o_n
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hát az korrekt,akkor el kéne adnom a jelenlegit és venni egy 945g t...persze amikor ezt vettem nem volt csak ez...csak kérdés abban is ilyen jól tunningolható a d820?mert ebben megy cefetül

-
x_o_n
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
oszt mennyibe dobálják?

-
x_o_n
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
az tök jó,ha olyan lapom lenne nem kéne most a vga csere miatt görcsölnöm..
-
x_o_n
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hát és milyen a g?azé kérdem mert nekem plg van az ugye annyiban külömbözik hogy nincs 1000fsb és 667ddr(ami nem is kö hisz igy frankon visszaosztva megy a ram
) -
x_o_n
veterán
ezek nem tul jó hirek skacok...
-
x_o_n
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
kár érte pedig jó kis lap,és mi a gáz vele?
-
-
x_o_n
veterán
ez nem nevezhető betegségnek szerintem mert ha nem a gyári van rajta akkor semmi probléma,ráadásul halkabb is ,tehát könnyen orvosolható.
az amd meg kétségkivül jó de én nem cserélném vissza,vannak ott hátrányok is rendesen volt pár amd-s konfigom mostanság,nem vélróetlen a csere -
x_o_n
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hát mire vagy kiváncsi?
d820/2,8 feszemelés nélkül 3,4 beton stabil
köv lépés 3,65 ennél feljebb nem mertem menni és nemvolt idöm tovább kutatgatni... -
x_o_n
veterán
na ja de te ugy irtad az elsö hsz-ed mintha mindeggyik félárban lenne...pedig ez csak a legnagyobb modelt érinti ez kavart nekem be,a d820 ra irnak 52e jelenleg már sok helyen boltba 57e az nekem kevesebb mint 10% és vallahonnan innen indult az egész..
igazából ha már megvettük akkor tökre mindeggy...igy jártunk -
x_o_n
veterán
hát olvasd már el légyszives azt a cikket rendesen....mielött butaságokat irogatsz ide...
az maximum 5-10% amit te irsz...vagy esetleh a dollárt kanadaival váltottad?

Azok a viszonteladók, akik 2006 február 5 és április 22 között bármelyik hivatalos Intel forgalmazótól Pentium D processzorokat vásárolnak, kedvezményes áron juthatnak hozzájuk. A kedvezmény mértéke 40, 60, illetve 80 dollár attól függően, hogy Pentium D 820, 830, vagy 840 processzorokról van-e szó. Ez a kedvezmény tehát nem érinti a nemsokára piacra kerülő Pentium D 805, a 840 Extreme Edition, valamint a 9xx sorozatú processzorokat.
Az Intel Pentium D 820, 830 és 840 processzorok ára így 241, 316 és 530 dollár lett 1000 darabos megrendelés esetén. Ez az akció vonzóbbá teheti a Pentium D 8xx sorozatot a felhasználók számára, a rendszerintegrátorok pedig sokkal kedvezőbb áron készíthetnek kétmagos processzorokkal ellátott rendszereket. -
x_o_n
veterán
válasz
ShadowLord
üzenetére
hát nekem azt mondták ne vegyek ilyen lapot mert nem kezeli rendesen a dualcoret
sajna fogalmam sincs mi lehet a gáz -
x_o_n
veterán
válasz
Veriakilis
üzenetére
üdv én meguntam az asus lapokkal való nyüglődést és merészet gondolva megkockáztattam egy giga lapot,amivel semmi gondom nincs
tuti hogy bios a gáz nekem ugyan ez volt de még amd fronton is átéltem ezt asus lappal eccerüen nem támogatta még a lap,frissités után minden megoldodik.
a kisérleti d820 azt jelenti hogy probaképpen vettem egy d820ast amivel nagyn megvagyok elégedve és stabilan gond nélkül megy 3400mhz-en egy giga hütővel alapon 33-35 c terhelve 45c körül mozog ugy hogy a cooler 800-1000en pörög,persze ez nagyobb és jobb mint amit adtak hozzá
eddig 3700mhz volt a max huzás vele de nem feszegetem a lélektani határokat inkább
de most egy d920/d930 as van kinézve helyette ami tök felesleges mert félek az nem lehet ennyire huzható de most azt szeretnék
a lényeg nyugi
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
válasz
Veriakilis
üzenetére
nem ismerte a procit pedig rá volt irva hogy támogatja,bios frissités után meg indult minden.
-
x_o_n
veterán
válasz
Veriakilis
üzenetére
üdv
a lap támogatja a d920at?
másik procival kéne megnézned
nekem is volt hasonló probléma asus lappal,más procival ment
nem ir ki semmit?
monitor kábel?
vga?prob másik vga
a codegen 400w böl lessz még gond,nem hiszem hogy most az lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest