- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz
Veriakilis
üzenetére
üdv én meguntam az asus lapokkal való nyüglődést és merészet gondolva megkockáztattam egy giga lapot,amivel semmi gondom nincs
tuti hogy bios a gáz nekem ugyan ez volt de még amd fronton is átéltem ezt asus lappal eccerüen nem támogatta még a lap,frissités után minden megoldodik.
a kisérleti d820 azt jelenti hogy probaképpen vettem egy d820ast amivel nagyn megvagyok elégedve és stabilan gond nélkül megy 3400mhz-en egy giga hütővel alapon 33-35 c terhelve 45c körül mozog ugy hogy a cooler 800-1000en pörög,persze ez nagyobb és jobb mint amit adtak hozzá
eddig 3700mhz volt a max huzás vele de nem feszegetem a lélektani határokat inkább
de most egy d920/d930 as van kinézve helyette ami tök felesleges mert félek az nem lehet ennyire huzható de most azt szeretnék
a lényeg nyugi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- YouTube
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Android szakmai topik
- VR topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eddig 3700mhz volt a max huzás vele de nem feszegetem a lélektani határokat inkább