Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Szerintem az U8 lesz a halkabb, de ez csak megérzés
Ninja vs. Abit AW8?Félő, hogy a heat-pipe cső ami a Q-OTES-ba megy a chipsettől belelóghat, de ennek az AW8 topic-ban nézzél utánna, szerintem.
Itt azt állítják a 775 tok kosaránál kijjebb nem lóg a Ninja alja:
[link]
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
U8 120 jobb, mint a freezer 7. (nem hiába szinte a freezer 7 a legolcsóbb kat. heat-pipe-ban, ha valaki nem sok pénz akar tuningba feccolni, jó választás a gyári hűtő helyett és ennyi.)
A Vapo mikro is jó, állítólag az én hyper48-amhoz hasonlítható hűtés terén, hangban viszont csendesebb a vapo, de valamivel drágább is.
A Leg csendesebb a Scythe NINJA (mert hát a méret a lényeg!)
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
A 89 W az a maximális, amit el se ér a proci (esetleg a legmagasabb órajelű, legnyagyobb alapfeszű variáns), míg a 95 W az tipikus, amit full terhelésen akár 20-30 %-kal is felül tud múlni a Prescott/Smithfield. Tehát full terhelésen inkább a 80 vs. 120 W a reális, az pedig másfélszeres.
-
donw3ga
őstag
hi,
most egy arctic freezer 7 van a procin, idle 37-39 fok, terhelve 50-52 fok.
Az előző procihoz képest nem tudom hasonlítani a hőmérsékleteket mert ott visszavolt véve a vcore. Szimpla amd-hez képest tuti jobban ''pörög'' windows alatt az tuti , egy HTT-s procihoz még nem tudom viszonyítani ,mert annyira nem teszteltem még. Tegnap óta van nálam a proci, 250FSB-re tudtam egyelőre húzni.
Valószínű eladó lesz egy Abit aw8-max ha érdekel dobj egy privit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest