Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Visszavettem órajelet és jobb időzítéstől még jobb lett a minimum és átlag FPS maximum az igaz rosszabb Hitman Absolutionba Szóval én maradok 1067Mhz en a ramokkal köszi a választ remélem nem tettem nagy kárt memóvezérlőben vagy északi hídban sajna 60-70 fokos igaz MX4 + mini léghűtés van rajta
-
subaruwrc
félisten
3000mhz felejtő stabilan x99-re.
2667-ig bezárólag tudom javasolni, 5xxx szériánál inkább alatta főleg 32gb ram mellett mondjuk.ring ratiot én nem nagyon bántanám de ha van kedved kísérletezni 3200-3600 között lehet valami
magok közötti kommunikációért felelős busz órajele,de nem hiszem h érzékelhető gyorsulást okoz
-
ffodi
veterán
Ha nem látja az összes RAM-ot (ebben a esetben), akkor vagy kevés a fesz és/vagy túl szűk az időzítés, vagy egyszerűen az IMC-d nem bírja az iramot.
RAM és Uncore (cache) tesztelésére ezek mellett a Hyperpi-t (32M) érdemes még használni, valamint CPU tesztre az Asus RealBench-et.
Pasztázás szerintem maradni fog.
-
ffodi
veterán
A 3200 MHz az valóban a vége, felette felejtős a legtöbb esetben.
tRFC-t érdemes állítani, minél alacsonyabb, annál gyorsabbak lesznek a RAM-műveletek. Viszont vigyázz, mert a túl alacsony érték hatására egyáltalán nem fog bootolni, és lesz egy kis tartomány, ahol instabil lesz. 300-as érték alá érdemes belőni, ha megy. (1,35V mellett 3000-3200 MHz-en 225-250 már elég jó értéknek számít.)
Ezeknél a prociknál a 4,2-4,4 GHz a plafon 24/7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest