Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Visszavettem órajelet és jobb időzítéstől még jobb lett a minimum és átlag FPS maximum az igaz rosszabb Hitman Absolutionba Szóval én maradok 1067Mhz en a ramokkal köszi a választ remélem nem tettem nagy kárt memóvezérlőben vagy északi hídban sajna 60-70 fokos igaz MX4 + mini léghűtés van rajta
-
subaruwrc
félisten
3000mhz felejtő stabilan x99-re.
2667-ig bezárólag tudom javasolni, 5xxx szériánál inkább alatta főleg 32gb ram mellett mondjuk.ring ratiot én nem nagyon bántanám de ha van kedved kísérletezni 3200-3600 között lehet valami
magok közötti kommunikációért felelős busz órajele,de nem hiszem h érzékelhető gyorsulást okoz
-
ffodi
veterán
Ha nem látja az összes RAM-ot (ebben a esetben), akkor vagy kevés a fesz és/vagy túl szűk az időzítés, vagy egyszerűen az IMC-d nem bírja az iramot.
RAM és Uncore (cache) tesztelésére ezek mellett a Hyperpi-t (32M) érdemes még használni, valamint CPU tesztre az Asus RealBench-et.
Pasztázás szerintem maradni fog.

-
ffodi
veterán
A 3200 MHz az valóban a vége, felette felejtős a legtöbb esetben.
tRFC-t érdemes állítani, minél alacsonyabb, annál gyorsabbak lesznek a RAM-műveletek. Viszont vigyázz, mert a túl alacsony érték hatására egyáltalán nem fog bootolni, és lesz egy kis tartomány, ahol instabil lesz. 300-as érték alá érdemes belőni, ha megy. (1,35V mellett 3000-3200 MHz-en 225-250 már elég jó értéknek számít.)
Ezeknél a prociknál a 4,2-4,4 GHz a plafon 24/7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Revolut
- Amazon
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez ilyen.