Hirdetés
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDMI topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Köszöntem neked is!
Amit fentebb írtam, hogy 3200 esetén csak 28 GB-ot lát a 32-ből, arra van valami magyarázat?

280-as tRFC-vel több tesztet lefuttatva stabil volt, ugyanakkor tudom, hogy ezeket a teszteket több órán keresztül érdemes futtatni, tehát ebből messzemenő következtetéseket nem akarok levonni.
Azt megkérdezhetem, hogy AIDA64-en, Prime95-ön, illetve LinX-en kívül van még olyan tesztprogram, amit nyugodt szívvel ajánlotok tuning kitesztelésére vagy az imént említett három alkalmazás bőven megfelel?Egyébként gondolkodtam még a most megjelenő Coffee Lake-n, viszont többek között, mivel Broadwell-E esetén még forrasztott a kupak, inkább emellett döntöttem, plusz eléggé ódzkodtam a delideltetéstől.
Tudom, sok minden megtörténthet, meg senki sem jövőbe látó, de az Intel későbbiekben is erőltetni akarja majd ezt - ahogy egy régebbi kommentedben írtad - a mainstream vonalon "jól bevált" pasztázást?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest