- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ilyen lesz a Samsung Galaxy Tab S10 Lite
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Köszöntem neked is!
Amit fentebb írtam, hogy 3200 esetén csak 28 GB-ot lát a 32-ből, arra van valami magyarázat?
280-as tRFC-vel több tesztet lefuttatva stabil volt, ugyanakkor tudom, hogy ezeket a teszteket több órán keresztül érdemes futtatni, tehát ebből messzemenő következtetéseket nem akarok levonni.
Azt megkérdezhetem, hogy AIDA64-en, Prime95-ön, illetve LinX-en kívül van még olyan tesztprogram, amit nyugodt szívvel ajánlotok tuning kitesztelésére vagy az imént említett három alkalmazás bőven megfelel?Egyébként gondolkodtam még a most megjelenő Coffee Lake-n, viszont többek között, mivel Broadwell-E esetén még forrasztott a kupak, inkább emellett döntöttem, plusz eléggé ódzkodtam a delideltetéstől.
Tudom, sok minden megtörténthet, meg senki sem jövőbe látó, de az Intel későbbiekben is erőltetni akarja majd ezt - ahogy egy régebbi kommentedben írtad - a mainstream vonalon "jól bevált" pasztázást?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest