- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thortlestoppnál villogott az edp limit 2643v3 nál prime95-el. 3.6-3.7ghz-en ment nem full 3.7ghz.
Asus lapot adtam csak el, procikat nem. Örültem hogy eladtam. Ws az totál más, nem egy kategória 2x annyiba is kerül.
16 hdd lesz. Áram nem tényező így nincs vesztenivalóm. De a plotolás miatt kell sok mag, 4655 meg csak 6 magos. Ramsavszél is jól jön sztem. Hdd seq írás olvasás kell neki, raid0 jól megy és ocsó is.
Vga nem kell a kínai lapokba, anélkül is mennek, most is úgy megy. Távoli asztallal használom vpn-el. De rakás asztali lap is megy vga nélkül. Bmc nincs az a 40-50e kategória kínaiból. Drágult minden.
Ja az az x99t átlag középkat kínai lap korábban 25e körül volt.
Dualnál efi-t használtam, asus nem ment ffs-el.
6138es bugos a lan kártya, nem megy rajta de más baja nincs. Nem volt időm rá hogy teszteljem, asszony netezik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest