Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
Sziasztok, bekérdezek, bár lehet hogy nincs ilyen tapasztalat, de hátha...
Van egy MSI X99A Xpower Gaming Titanium alaplapom, benne fut egy e5 2618l v3. Moddolt bios van rajt, stabilan ment az allcore hack, sőt kis base clock emeléssel 3550MHz gond nékül megvolt. Nem rég került be egy M.2 SSD ami működött az overclock-al együtt is.
Pár napja teszteltem a meghajtó sebességét, és akkor vettem észre, hogy nem 3.0X4 pci-e sávszélességgel ment, hanem csak 2.0X2-el. Ma kicsit küzdöttem a bios beállításaival, de lényegében nem sikerült ezen gyorsítanom. Majd az egyik újraindításnál nem bootolt be a gép.. (biosba sem tudtam belépni) Pár sikertelen próba után betöltötte a default biost, és újból ment a gép, meglepődve tapasztaltam, hogy az M.2 sávszélesség beállt 3.0X4 re. Viszont azóta ha csak 0,05MHz -t emelek a baseclock-on már nem látja az M.2 SSD-t és értelemszerűen nem bootol a Win. Úgy gondolom, hogy bár nem vagyok profi, de azért elég jól átlátom a bios ezen részét, és nem értem mi lehet a gond, mi kerülheti el a figyelmemet.
A lapon dual bios van, a B van frissítve, és módosítva, az A még a régebbi moddolatlan. Mindkettővel ezt csinálja. Mikor kb 1 honapja bekerült az SSD akkor is volt bios default settings betöltés, mert addig nem látta, tehát akkor is azokat a beállításokat változtattam ezután, mint most. Nem értem...
Ha van tipp, azt szívesen venném, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-12900 OEM eladó ajándék hűtővel
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest