Legfrissebb anyagok
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Nekem akkor jött elő, amikor az uefiben turkáltam és próbáltam kikapcsolni a felesleges erőforrásokat, pl soros port, Bluetooth, hang kártya ilyesmi. Aztán ugye restart, USB meg semmi. Uefiben minden ok volt. Win reinstall után rendbejött. Egyébként tiszta forrásból van winem, csak még aktiválva nem volt ugye...
Csak mellékesen döbbenetes a különbség a régi AMD-hez képest. Semmi tuninggal, csak Turbo Boost 3 és bekapcsolt xmpvel 54300 olvasás és 68000 írást mértem a Ramon aidaval. Eszem megállt. És mi lehet még benne.
Strix tulajokat kérdem: a bekapcs utáni post folyamat mindenkinek sokáig tart? Kb 10-15 mp aztán jön a Strix logó és utána pikk pakk a rendszer. Azon lehet rövidíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- BestBuy topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest