- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Nekem akkor jött elő, amikor az uefiben turkáltam és próbáltam kikapcsolni a felesleges erőforrásokat, pl soros port, Bluetooth, hang kártya ilyesmi. Aztán ugye restart, USB meg semmi. Uefiben minden ok volt. Win reinstall után rendbejött. Egyébként tiszta forrásból van winem, csak még aktiválva nem volt ugye...
Csak mellékesen döbbenetes a különbség a régi AMD-hez képest. Semmi tuninggal, csak Turbo Boost 3 és bekapcsolt xmpvel 54300 olvasás és 68000 írást mértem a Ramon aidaval. Eszem megállt. És mi lehet még benne.
Strix tulajokat kérdem: a bekapcs utáni post folyamat mindenkinek sokáig tart? Kb 10-15 mp aztán jön a Strix logó és utána pikk pakk a rendszer. Azon lehet rövidíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest