Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awil
tag
ahogy elnéztem, +200mhz(alapon is meg booston is) és plusz 12 PCI lane a difi a 6800k és a 6850k között, ellenben árban 40%al több. Ne idegesítse fel magát senki, de nem értek hozzá, szóval sry ha nagy hülyeségeket írok.
Az a 200mhz az sztm nem ér ennyit, az SLI-ről meg letettem, miután nem sok értelmét láttam anno, amikor volt egy 780TIslim... az esetek bő 70%ban csak a bug volt vele...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest