Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat.
Az a bajom hogy akinek ki tudtam pródálni a memóriáit még csak lapot és memóriát vett az új konfigjához, procija még nincs éz skylake platform lesz. Ebbe sajnos az én procim eléggé nehezen lenne beszerelhető (bár türelmes taposással talán valahogy belemenne
). A környezetemben pedig csak ddr3-as gépek vannak.Lehet hogy holnap bemegyek valamelyik számtech boltba hogy teszteljék le a ramjaim,de biztosan nem fogják ingyen megcsinálni. Akkor meg lehet hogy jobban járok ha visszaküldöm őket a rambazárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az a bajom hogy akinek ki tudtam pródálni a memóriáit még csak lapot és memóriát vett az új konfigjához, procija még nincs éz skylake platform lesz. Ebbe sajnos az én procim eléggé nehezen lenne beszerelhető (bár türelmes taposással talán valahogy belemenne
). A környezetemben pedig csak ddr3-as gépek vannak.Lehet hogy holnap bemegyek valamelyik számtech boltba hogy teszteljék le a ramjaim,de biztosan nem fogják ingyen megcsinálni. Akkor meg lehet hogy jobban járok ha visszaküldöm őket a rambazárnak.