Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
BlackSoft #168 üzenetére
Talán a game-eknél van egy erős konzol lobbi is, ott talán nem véletlen ez a dolog, de ha pl egy M5-ös BMW-t adnának ki úgy, hogy lefagy vagy nem indul melegen, és csak a fw1.05 oldja meg akkor az vevő többet nem vesz BMW-t az tuti, vagy kiírja reggel, hogy önnek jött egy új ECU frissítése? akarja letölteni?
azért ilyen nagy nevek mögött, ráadásul flagship cuccokkal, nem szoktak ilyet csinálni korábban.. az R3E-m volt nekem eddig a legstabilabb a 980x/990x-el, de azt nem első körben vettem, ahogy az R4E-t sem, csak itt túl új procit próbáltam belerakni..
nem igaz, hogy asus-ék nem kapnak egy retail cpu-t hogy leteszteljék mielőtt kiszállítják a lapokat.. az hogy egy 10-20k-s lapnál ezt el tudják játszani azt tudja az ember, mégis azok működnek.. sőt, akinek csak olyan lapja van, azt élből cserélik, mert van polcon, egy 50k+-s lap az már több hónapos mutatvány, eddigi rekordom az a M5G-met 5hónap alatt sikerült legariztatnom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest